Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, egy ilyen srácról milyen véleménnyel vagytok?
Azt javaslom neked, amit nekem is tettek. Menj el az erdőbe, egy víz mellé, legyél ott pár napot, és tökéletesen leszel.
18/f
ne is foglalkozz a rosszindulatú megjegyzésekkel.
nos, mindenki megérdemli a szerelmet.Te is!:)
és hidd el előbb-utóbb a te életedbe is beköltözik ez az érzés és nem fogod elveszettnek vagy depressziósnak érezni magad és aki emiatt "bánt" az nem ember!
ma 01:59
Természetben tökéletesen érzem magam, csak sajnos ritkán nyílik lehetőség ilyesfajta kiruccanásokra, pláne nem többnaposakra. Írni szoktam.
ma 02:00
Nem dilinyós vagyok te tudatlan emberállat. De köszönöm kedves szavaid.
"nos, mindenki megérdemli a szerelmet.Te is!:)"
a nap hülyesége, mondjuk még csak hajnali 2 óra van, de nem lesz könnyű felülmúlni
El tudnám fogadni, igaz ha hosszú évekig tartana akkor azért nehéz lenne. Szerintem szedj triptofánt (aminosav) 5HTP, úgy tudom lehet orbáncfű teával is kombinálni, de azért nézz utána.
Másik ami segíthet az a sport és meditáció, agykontroll.
www.meditacioim.blogspot.com
Képzeld el lefekvés előtt a nap végén, hogy mire hogyan kellett volna reagálnod, mit hogy csinálhattál volna jobban, mit nem tettél meg, képzeld el, hogy minden tökéletesen ment. Állítólag 3 hónap alatt így komoly változást lehet elérni.
Ha van kedved beszélgetni írj.
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!