Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki rossz véleménnyel van a mű dolgokról miért támadják ezzel?
Jól látod, a mű dolgok undorítóak. Tényleg.
20F
szerintem nem támadják azokat, akik így viszonyulnak a mű-dolgokhoz, túlreagálod. :) szerintem érzékenyen érint téged a téma (nem tudom, miért), mert bántottak, h te nem vagy szolis?
na mindegy, szerintem is túlzásba lehet esni mindennel és tapasztalom, hogy a férfiaknak nincs is igényük szétszolizott méteres műkörmös agyonfestett lányokra. de mindent lehet mértékkel csinálni, szóval józan keretek között ha valaki csinálja, hát akkor oké. különben soha nem volt még műkörmöm, szoliba se járok, mert a nap úgyis ér és a hajamat is 2 hónapja festettem először, mert vágytam a változatosságra. és természetes színű lett, hasonló az eredetihez (eredeti szőkésvörös, most inkább vörösesbe hajlik :)), úgyhogy jóformán a lenövés se látszik :D
de attól, h én nem ilyen vagyok, nem ítélem el azokat se, akik mértékkel csinálják ezeket a dolgokat. különben azokat se ítélem el, aki széjjelvannak szolizva, meg mindenben túlzásokba esnek... egyszerűen csak megvonom a vállam... -1 vetélytárs :D
nézd, ha "rossz véleménnyel van", akkor ne csodálkozzon azon, ha támadják. valaki mellette van, valaki ellenne, addig minden rendben van, amíg a vélemények nem ütköznek, de ha megtörténik, nyilván mindenki ki fog állni az igazáért.
hosszas fejtegetésbe én se merülnék, hogy mi a jobb, igazából alkat függő is.. valaki igen jól viseli a plázacica stílust és még a méteres műkörmök ellenére (vagy épp amiatt? :D) is szexisen néz ki, valakinek meg épp semmi smink nélkül van olyan nőies kisugárzása.
az mondjuk igaz, h a nagyon "mű" nőknek a gondolkodása is néha kicsit műanyag, de ez nem feltétlenül igaz mindenkire. vannak extrémebb kinézetű lányok, akiken szinte minden mű (neonzöld raszta, piercingek rájuk gondolok) mégse bugyuták.
És aki bizonytalabb, azt se kell lebeszélni, pl. a hajfestés, bárki bevállalhatja, de a műköröm is szép lehet szerintem, ha ízléses. Lehet úgy egészen komoly sminkeket cisnálni, h ne érjen el valaki mű hatást. És tény, hogy ezek az emberek jobban érzik magukat a bőrükben, mert szebbnek tűnnek, vagy kitűnnek a tömegből kicsit.
Ez is csak egy eszköz, amit az emberek feltaláltak maguknak, hogy megkönnyítsék a dolgukat. Én úgy vagyok vele, mint a legtöbb ilyen újítással, ami elvisz minket a kőkorszakból. Kár lenne kihagyni, ugyanis akkor hátrányba kerülünk azokkal szemben akik kihasználják ezeket. Már ha szükségünk van rá, persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!