Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a korombeli,30 körüli pasik a 16 éves lányok után futnak, engem meg nálam jóval fiatalabb,20 körüli srácok próbálnak megkörnyékezni?
Ez máshol is így van, mások is tapasztaltak ilyet? Miért nem jó senkinek a saját korosztálya?
Mikor én voltam tizenéves, minket "kis csitriknek" tekintettek az idősebb srácok. Már az is problematikus volt, hogy egy elsős lány negyedikes fiúval járjon. MOst meg mintha a korkülönbség lenne a menő, akár a fiú, akár a lány javára.
Nem sértődöttségből kérdezem, csak kíváncsi vagyok, mások is így látják-e, és mi lehet az oka!
Szerintem is így van, de hogy miért azt nem tudom....?
A 30-as korabelieknek nagyon nehéz kapcsolatot kialakítani, mind a 2 nemnek.
Sok fórumon olvastam hasonló kérdést, de a választ nem találják.... :)
Régebben, ezelőtt 10-15 évvel amikor mi voltunk huszonévesek nem láttam, tapasztaltam ekkora korkülönbséget a párok között.
De akkor jöjjön a folyton ismétlődő kérdés hol ismerkedjen egy 30-as körüli a korban (is)hozzá illő emberrel?
nem tudom mi az oka, de ilyen valóban van. Én 25 éves srác vagyok és én is szimpatizálok a 30-35 éves hölgyekkel. Valamiért vonzóbbak számomra, mint a 18-25 korosztály. De ettől függetlenül nem közeledek feléjük ilyen módon, mert nem szeretek pofára esni. Nem tudom megmagyarázni miért, de az tény, hogy amit a kérdező felhozott az egy létező dolog. Talán valamiféle ösztön lenne? Több srácot is ismerek, aki hasonlóan vélekedik, mint én.
Viszont ezek után érdekel majd, hogy 35 évesen a 16 éves lányok fognak-e jobban tetszeni nekem. :-)
17:02-es!
Szerintem nem erős az általánosítás, nem tudom hol élsz és mennyire jársz nyitott szemmel....?
Az én környezetemben is van több olyan pár akiknél a korkülönbség (szerintem) magas. Sok esetben a fiú fiatalabb mint a lány.
Egy ismerősömnek szintén több mint 10 évvel fiatalabb a pasija, a lánynak van 2 gyermeke..... mégis őt választotta a srác...
Az is lehet, hogy a fiatal fiúknak azért szimpatikusabbak a nála idősebb lányok, mert komolyabbak, tudják mit akarnak, mit nem.
Tényleg sok esetben inkább elfogadják a nőt gyerekkel de ez már egy másik téma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!