Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek az hogy esne ha a barátnőtök a szavatokba vágna ha pl. a "mi" szó helyett azt mondom hogy "mink"?

Figyelt kérdés
Tegnap mondtam a barátnőmnek hogy bízom benne hogy MINK örökre együtt leszünk és sosem hagyjuk el egymást. Nekem sokat jelentett ez a mondat, bár én mondtam de akkor is. Erre még be sem tudtam fejezni a mondatot, de ahogy kimondtam a mink szót már közbe is vágott. Ez nekem nagyon szarul esett. (nem vagyok hozzá szokva a magyar szavakhoz, mert szlovákiai vagyok, és ezt tudja ő is)
2012. júl. 30. 15:28
 1/10 ASOT ***** válasza:

szerintem...Egy oltári nagy b@romság!!!! lenne ha emiatt haragudnátok egymásra.

Ne foglalkozz ezzel.

2012. júl. 30. 15:30
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem haragszunk emiatt egymásra, de ez nekem rosszul esik. Ha olyan romantikus hangulat van akkor mondok néha ilyeneket.
2012. júl. 30. 15:33
 3/10 anonim ***** válasza:
Biztos nagyon berágNÁK.
2012. júl. 30. 15:37
 4/10 ASOT ***** válasza:
akkor beszéld ezt meg vele..
2012. júl. 30. 15:40
 5/10 A kérdező kommentje:
Ha ezt meg beszélem vele akkor gondolom bűn tudata lenne. Majd ha legközelebb is a szavamba vág akkor már beszélek vele ;-) Csak az volt a kérdés hogy nektek ez hogy esne.
2012. júl. 30. 15:50
 6/10 anonim ***** válasza:
2012. júl. 30. 16:05
 7/10 kruse ***** válasza:

Lehet neki ez berögződése...

Ne foglalkozz vele, ez hülyeség :)

Ha valaki azt mondja, hogy máma, én MINDIG kijavítom.

"Máma nincs csak MA van!"

Nem tehetek róla, nem bírom megállni szó nélkül. Más ilyesmi nem érdekel, de ez irritál. Olyan szinten, hogy BÁRKIT képes vagyok BÁRMIKOR kijavítani. :D

A barátnőim csak röhögnek rajta. :)

2012. júl. 30. 17:27
 8/10 anonim ***** válasza:
ne haragudj, de én is kijavítottalak volna :-)
2012. júl. 30. 17:35
 9/10 A kérdező kommentje:
Meg bocsájtok. :) De akkor javitottatok volna ki ha a mondatom kellős közepén tartok? :S
2012. júl. 30. 18:05
 10/10 kruse ***** válasza:

7. vagyok:

Valószínű, hogy igen, úgy:

"Ne haragudj, hogy a szavadba vágok, de... "

2012. júl. 31. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!