Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, Ti mennyire toleráljátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, Ti mennyire toleráljátok, ha a barátnőtök tetoválva van?

Figyelt kérdés
Én nagyon tetoválás párti vagyok, eddig egy van a csuklómon, de szeretnék még, megmondani nem tudom mennyit, nem akarok túlzásba esni, de szeretnék még egy párat, nem tudom azonban, hogy mit gondolnak úgy nagyjából róla a férfiak, ti mit szólnátok ha a csajotokon lenne vagy 6 minta például, nem kicsi de nem is nagy. Tetszene, vagy egy bizonyos korlát lenne bennetek, hogy mennyit varrathat még magára a csaj, amit még eltűrtök. Vagy egyáltalán nem szeretitek a tetoválást lányon? Nyugodtan írhattok pozitív illetve negatív véleményt is, mind érdekel. Előre is köszönöm! 18/L
2012. júl. 25. 03:18
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
Bocsi, lehet rossz kategóriába tettem...
2012. júl. 25. 03:18
 2/24 anonim ***** válasza:

én egy mintát se tudnék elképzelni a barátnőmön.

16/F

2012. júl. 25. 03:28
 3/24 anonim ***** válasza:
Nem zavarna a tetoválás,de azért ne fedje be vele az egész testét,tehát túlzásba se essen :D
2012. júl. 25. 03:34
 4/24 anonim válasza:

Ez egyénfüggő, de pl. nekem kifejezetten tetszene, szóval én részemről nem lenne ezzel semmi gond.:D, bár csuklódon nem biztos, hogy a legjobb ötlet volt, ennyire látható helyen, ugye a munka miatt, mert ott a főnöknek nem biztos, hogy tetszeni fog.:D

18/F

2012. júl. 25. 04:41
 5/24 anonim ***** válasza:
Ha a tetkók normálisak,szépek akkor semmi gond nincsen ,de a nagyon sok tetkó az szerintem már zavarna
2012. júl. 25. 05:13
 6/24 anonim ***** válasza:
HA EGY CSAJON VAN TETOVÁLÁS? <3333333333 imádom !!! F/19 :))
2012. júl. 25. 05:46
 7/24 anonim ***** válasza:
2012. júl. 25. 07:02
 8/24 anonim ***** válasza:
28%
Nem a tetoválással van baj, hanem ha egy nő butaságból csináltatja őket. Tehát nem a tetoválás teszi az embert, viszont a tetkókból már lehet következtetni a jellemre, és sok embert szerintem ez zavar. Amúgy néhány tetkó, bizonyos helyeken igen is szexi, de csak azért mert megy a tévében a sok hülye tetoválós műsor azért ne varrd már ki magad.
2012. júl. 25. 07:32
 9/24 anonim ***** válasza:

Igazság szerint tetoválás párti vagyok, tetováltam is, valahogy a tetovált nők mégis csak mértékkel.

Amúgy semmi bajom nem lenne azzal, ha ki vagy varrva, de nem mindegy, mivel. Ha meglátok pl egy nonfiguratív mintát a derekadon vagy egy f*sza kis delfint a bokádon, akkor tudni fogom, hogy minden bizonnyal egy felszínes tucatp1csa vagy.

Gondolom, a csuklódon is van egy szalag, benne valami rettentő szerelmes idézettel. Netán valami kínai írásjel az erőről, vagy az akaratról?

2012. júl. 25. 07:41
 10/24 anonim ***** válasza:
Tetovált nők mértékkel = a nők szép bőrét csak mértékkel színezném
2012. júl. 25. 07:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!