Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, Ti mennyire toleráljátok, ha a barátnőtök tetoválva van?
Wow, meglepődtem mennyien tetkópárti vagytok!
Ma 07:41 válaszadó, ki kell, hogy ábrándítsalak, nem szerelmes idézet, de még csak nem is delfin, sőt virág minta sem. Az ilyen mintáktól hányni tudnék magam is. Meglepődnél Te nagyon, ha tudnád mit varrattam magamra, ebben biztos vagyok, nem tucat, teljesen egyedi, nem nonfi, mert az szar! Teljesen saját találmány és van értelme, bár lehet kicsit merész, de nem érdekel! Évek óta terveztem, de most találtam olyat, ami tényleg jellemez, amit teljesen magaménak érzek. Szóval nem divat sz@r, én is ellenük vagyok hidd el, nem vagyok hülye felkapásból varratni! :)
Ha már ilyen nagyon egyedi a tetoválásod, akkor igazán elmondhatnád, hogy mi az.
Amúgy szerintem férfin-nőn egyaránt taszító, de nem kizáró tényező.
Engem visszataszït. Arról nem is beszélve, hogy pl. egy ribancrendszám még félre is vezetheti a fiúkat (az olyan lányok általában könnyen kaphatók egy menetre, és esetleg lehet, hogy rosszul esne, hogy miért néz téged valaki valamiféle prostinak).
30/F
"ma 08:18"
Helyes, helyes, akkor tetszene :). Viszont felkeltetted az érdeklődésem a mintával kapcsolatban; megosztanád esetleg?
2-3 kb. meg szexis is. De sajna ismerem a jelenseget. Ket ismerosom is mondta, hogy nekik csak egy lesz mert, szeretik a tetkokat. Az egyik 8nal tart a masik 6nal. Es persze mindig azt mondjak, hogy ez volt az utolso..
Arrol nem beszelve, hogy egy vekony csinos lanyon ezek szexisek, De 10-15 ev mulva kiabrandito, ahogy a test megvaltozik a tetko alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!