Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, Ti mennyire toleráljátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, Ti mennyire toleráljátok, ha a barátnőtök tetoválva van?

Figyelt kérdés
Én nagyon tetoválás párti vagyok, eddig egy van a csuklómon, de szeretnék még, megmondani nem tudom mennyit, nem akarok túlzásba esni, de szeretnék még egy párat, nem tudom azonban, hogy mit gondolnak úgy nagyjából róla a férfiak, ti mit szólnátok ha a csajotokon lenne vagy 6 minta például, nem kicsi de nem is nagy. Tetszene, vagy egy bizonyos korlát lenne bennetek, hogy mennyit varrathat még magára a csaj, amit még eltűrtök. Vagy egyáltalán nem szeretitek a tetoválást lányon? Nyugodtan írhattok pozitív illetve negatív véleményt is, mind érdekel. Előre is köszönöm! 18/L
2012. júl. 25. 03:18
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
ha legalabb fele annyira leszel televarva mind Kat von D, akkor felesegul veszlek... :D
2012. júl. 25. 07:53
 12/24 A kérdező kommentje:

Wow, meglepődtem mennyien tetkópárti vagytok!

Ma 07:41 válaszadó, ki kell, hogy ábrándítsalak, nem szerelmes idézet, de még csak nem is delfin, sőt virág minta sem. Az ilyen mintáktól hányni tudnék magam is. Meglepődnél Te nagyon, ha tudnád mit varrattam magamra, ebben biztos vagyok, nem tucat, teljesen egyedi, nem nonfi, mert az szar! Teljesen saját találmány és van értelme, bár lehet kicsit merész, de nem érdekel! Évek óta terveztem, de most találtam olyat, ami tényleg jellemez, amit teljesen magaménak érzek. Szóval nem divat sz@r, én is ellenük vagyok hidd el, nem vagyok hülye felkapásból varratni! :)

2012. júl. 25. 08:18
 13/24 anonim ***** válasza:
Én se tudnék elképzelni egy tetoválást se a barátnőmön...
2012. júl. 25. 08:42
 14/24 anonim ***** válasza:

Ha már ilyen nagyon egyedi a tetoválásod, akkor igazán elmondhatnád, hogy mi az.

Amúgy szerintem férfin-nőn egyaránt taszító, de nem kizáró tényező.

2012. júl. 25. 08:45
 15/24 anonim ***** válasza:
Ha minimális van rajta és egyedi, akkor szuper. Amúgy is, akinek a teste nagy része olyan, az hogy fog kinézni öregségére...hú, hát nem nézném meg szívesen.
2012. júl. 25. 09:01
 16/24 anonim ***** válasza:
engem totál nem érdekel hogy van e rajta tetoválás.eddig majdnem mindegyik barátnőmön volt és általában nem is csak egy.de engem nem izgatnak a tetoválások és az sem ha van valakin...
2012. júl. 25. 09:30
 17/24 anonim ***** válasza:

Engem visszataszït. Arról nem is beszélve, hogy pl. egy ribancrendszám még félre is vezetheti a fiúkat (az olyan lányok általában könnyen kaphatók egy menetre, és esetleg lehet, hogy rosszul esne, hogy miért néz téged valaki valamiféle prostinak).

30/F

2012. júl. 25. 09:39
 18/24 anonim ***** válasza:

"ma 08:18"

Helyes, helyes, akkor tetszene :). Viszont felkeltetted az érdeklődésem a mintával kapcsolatban; megosztanád esetleg?

2012. júl. 25. 09:46
 19/24 Diavolino44 ***** válasza:

2-3 kb. meg szexis is. De sajna ismerem a jelenseget. Ket ismerosom is mondta, hogy nekik csak egy lesz mert, szeretik a tetkokat. Az egyik 8nal tart a masik 6nal. Es persze mindig azt mondjak, hogy ez volt az utolso..

Arrol nem beszelve, hogy egy vekony csinos lanyon ezek szexisek, De 10-15 ev mulva kiabrandito, ahogy a test megvaltozik a tetko alatt.

2012. júl. 25. 10:07
 20/24 anonim ***** válasza:
Nekem 5 tetkóm van, bár én tudtam az elsőnél, hogy nem állok meg. :D 19/L
2012. júl. 25. 10:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!