Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek?

Nekem egy hasonló korú tanítványom kért egyszer tanácsot, hasonló szituációban.
Tudtam, hogy úgysem fog rám hallgatni, nem is akartam győzködni. Csak elmeséltem neki egy saját sztorimat... nem ekkora korkülönbség volt, lényesen kisebb. De ebben a korban hatalmas különbségek lehetnek érdeklődésben, életfelfogásban, értékrendben, a kortársak hatásaiban és ez bizony ki fog ütközni. Ebben a korban 6 év az bizony rengeteg. 10 év múlva már nem lenne az, de most igen.
Ezt nyilván 14 évesen nem fogod átlátni, megérteni, mert ehhez kellene ismerned egy 20 éves "élettapasztalatát", de nem ismered. Ha ismernéd, akkor tudnád, hogy mennyire nem illetek egymáshoz. De rá fogsz jönni magadtól is, úgyhogy teljesen felesleges bármit is írnunk. :) A kérdés is felesleges volt ebben az értelemben. :)

"Nem,nem fogom engedni."
és ki fogja megkérdezni? ráharapsz a bugyidra, oszt partiba leszel vágva
maradj te még a Barbie babánál

no, a 14 éves nagyasszony osztja az észt :D
hogy is van ez a korhatáros dolog ennél a kategóriánál?

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!