Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretemacsokit kérdése:

Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok és összejöttem egy 20 éves férfival.Kíváncsi vagyok a véleményetekre.3 hete vagyunk együtt és eddig minden nagyon szuper.Nagyon sok mindenről közös a véleményünk és eddig nem veszekedtünk.
2012. júl. 30. 13:37
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
2012. júl. 30. 13:39
 2/17 anonim ***** válasza:

nagy szó, hogy 3 hét alatt még nem veszekedtetek..

te még kis csitri vagy a pasidnak meg egy érettebb csajt kéne összeszednie. valószínűleg azért van veled, mert megsimogatja a puncikádat és máris bármit megteszel neki, nem kell könyörögnie a szexért

2012. júl. 30. 13:40
 3/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes kommentet,de végül is ez a te véleményed,és én elfogadom.gondoltam,hogy sokan fogják ezt írni,de tudd meg,h. még nem szexeltünk...és nem egy kiéhezett ringyó vagyok
2012. júl. 30. 13:43
 4/17 anonim ***** válasza:
Pedig neki erre kellesz - akkor is, ha az ellenkezőjét állítja.
2012. júl. 30. 13:46
 5/17 anonim ***** válasza:
a 4.-nek igaza van. egy 20 éves férfi, ne vedd sértésnek de nem szerelemből fog járni egy 14 éves lánnyal. lehet rosszul esik de ez az igazság
2012. júl. 30. 13:49
 6/17 A kérdező kommentje:
Ühüm...persze megint a gondolatolvasás,ha pedig ezt akarja akkor egy darabig még biztos nem kapja meg
2012. júl. 30. 13:49
 7/17 anonim ***** válasza:
Túl fiatal vagy hozzá.
2012. júl. 30. 13:59
 8/17 anonim ***** válasza:
Nem kell ahhoz beleegyezned neked is. Mellesleg jó hülye vagy ha egy 20 évessel összejössz, meg is érdemled ha terhes leszel
2012. júl. 30. 14:00
 9/17 A kérdező kommentje:
Most komolyan azt hiszitek h. lefekszem vele?Nem,nem fogom engedni.És ha egy idő után mégis,akkor is ésszel úgy hogy ne essek teherbe.Köszönöm a jókívánságot drága,de nem kapsz tőlem ugyanilyen szép kívánságot mert engem jó modorra tanítottak.Majd küldök babát a kisbabámról:)
2012. júl. 30. 14:05
 10/17 A kérdező kommentje:
vagyis képet a babáról
2012. júl. 30. 14:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!