Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen bunkó velem?
Figyelt kérdés
kb 1 éve megismerkedtem egy fiúval. egy fél évig csak barátok voltunk, addig tök normális volt velem... ezután elmondta nekem hogy szerelmes belém, szeretne valamit és azóta teljesen megváltozott a kettőnk kapcsolata. nagyon gyerekes lett. mindig kötekedik velem, beéget a barátaim/barátnőim előtt, olyanokat mond amivel tudja hogy megbánt,de mégis elmondja még ha társaságban vagyunk akkor is.
ezek után persze mindig bocsánatot kér tőlem...
ja és az a legrosszabb hogy ő több olyan körben is jelentős személy akikkel én is szívesen vagyok. (ő általa ismertem meg ezeket az embereket)
2012. júl. 30. 10:35
1/3 anonim 

válasza:

Mert gyerekek vagytok. Nem tudja még, hogy hogyan kell viselkedni egy kapcsolatban.
2/3 anonim 

válasza:

Ti csajok szeretitek a bunkókat nem? A rendes normális fasziknak már lassan esélyük sincs egy szép lánynál mert azok csak a köcsögökre ugranak
3/3 omba 

válasza:

Hát, akármilyen fontos körrel hozott is össze, hagyd a francba, még azt fogja hinni így kell viselkedni veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!