Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy párkapcsolat kibírja, ha az egyik fél külföldre költözik?

Sajnos ebben a mai világban nem lehet visszautasítani, ha olyan ajánlatot kap az ember. Később arra mehet rá a kapcsolat, ha neki itthon mégsem jön össze semmi, és örökké téged fog hibáztatni azért, mert miattad maradt anno.
Mi 3 év házasság után egy kisgyerekkel kerültünk ilyen helyzetbe, hogy a férjem külföldön kapott állásajánlatot, de a végén nem őt választották. Pedig eldöntöttük, hogy megy, mert itthon nem láttuk a lehetőséget. Sosem bocsátottam volna meg magamnak, ha miattam kell maradnia, mert értünk is tette volna. Az már más kérdés, hogy végül mégis miattunk nem mehetett, mert úgy gondolta a munkaadó, hogy majd gyorsan megszedi magát, és úgysem bírja sokáig a családja nélkül, tehát utána hazajön. Ők pedig hosszú távra kerestek munkaerőt.

5 eve voltunk egyutt, o kapott egy allasajanlatot ^kulfoldon^.. szetmentunk! Tervben volt az eskuvo, gyerek stb..
Ezt neked kell eldontened, mi a proritas a eletedben. Mostani tudasom szerint, teljesen felesleges volt diplomaznom es okj-eznem. Nem tudom hany eves vagy, illetve mennyi van hatra.
Ha meg nincs erettsegid akkor azt meg vard meg illetve, ha 1 even belul diplomazol akkor szinten. Egyebb esetben menny ki vele. Ha ugy alakul hazajossz meg mindig be tudod fejezni. Vagy kint is tudsz tanulni. Lesz egy jo nyelvtudasod, ami sokkal tobbet er a diplomanal!!!

Menj! Menj! Menj! Ha meg nem kezdtel bele a felsooktatasba akkor mindenkeppen!!!!!!!
Elso ev nyelvanulas
Masodik ev amilyen szakot szeretnel rengeteg kepzes van, tobb is mint otthon!!
Siman kitudod fizetni a szallast a szorakozast es a tandijat egy heti 30oras munkabol. Ha parod a szallas fizeti eleg csak egy part-time melo is (16 ora)
S akarmikor hazajohetsz meg tanulni, ha nem tetszik kint!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!