Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
6 év együttlét után 1 gyerekkel (második pocakban) nem nagy igény férjem részéről a heti 4-5 szeretkezés?
Új alapokra kellett helyezni a házasságunk miután férjemről kiderült hogy megcsalt. Egy beszélgetés alkalmával megkérdeztem tőle, hogy milyen gyakran igényelné az együttléteket, ő azt mondta, hogy legalább kétnaponta.
Félek nem fogom tudni hosszú távon kielégíteni az igényeit, hiszen egyre nagyobb a pocakom, kezd macerás lenni részemről. Folyton fáradt vagyok, és ez még csak durvább lesz ha megszületik a második gyerekünk.
Szerintetek?
az igény nem nagy,én többet igényelek a páromtól..
VISZONT.
megcsalt és vele maradtál? ÉÉÉÉÉÉÉÉS ezek után te elégíted ki az ő igényecskéit??!!
hmm.
A terhességem 12. hetében derült ki a hűtlensége.
Megbeszéltük a dolgot, de ez nem ilyen egyszerű, és ebben a kérdésben nem is igazán lényeges.
Szerettem volna én is tenni valamit, ami azelőtt nem működött, azon változtatni. Ezért kérdeztem tőle, hogy neki milyen igényei lennének.
De egy gyerek mellett is kihívást jelent ez a teljesítmény számomra, kettő gyerek mellett nem tudom fogom-e bírni.
Nem a vággyal van problémám, én is kívánom a szexet, csak egyszerűen sokszor annyira fáradt vagyok, hogy többre becsülnék 45 perc alvást.
Na meg érdekelne, hogy másoknál gyerek mellett mennyi is az annyi? Lehet én vagyok tunya?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!