Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
6 év együttlét után 1 gyerekkel (második pocakban) nem nagy igény férjem részéről a heti 4-5 szeretkezés?
Új alapokra kellett helyezni a házasságunk miután férjemről kiderült hogy megcsalt. Egy beszélgetés alkalmával megkérdeztem tőle, hogy milyen gyakran igényelné az együttléteket, ő azt mondta, hogy legalább kétnaponta.
Félek nem fogom tudni hosszú távon kielégíteni az igényeit, hiszen egyre nagyobb a pocakom, kezd macerás lenni részemről. Folyton fáradt vagyok, és ez még csak durvább lesz ha megszületik a második gyerekünk.
Szerintetek?
Nem nagy igény.
Van egy olyan angol nyelvű mondás, hogy Home fucking is killing prostitution. (Magyarul kb. az otthoni szex megöli a prostitúciót.) Nem helyes, és én sem örülnék, ha akármelyik oldalról is ilyen helyzetben találnám magam, de ha valaki nem kap otthon enni, máshol fog, ezen nincs mit csodálkozni.
Egyébként ez általánosan is nagy baj: mire az étvágykülönbség kiderül, a pár már tökig van a kapcsolatban, kilépni nem fog, csak szenvedni, és esetleg félre lépni. (A legközelebbi párom akkor lesz a párom, ha ELŐTTE meg tudtuk beszélni a szexuális igényeinket IS.)
(Lehet lepontozni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!