Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

BierBear kérdése:

Mit mondjak neki?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy valamivel több, mint egy éve együtt vagyunk, én 21 vagyok, ő 20. És neki én vagyok az első. És azt mondja, hogy örül nekem meg minden, de így nem tud tapasztalatot szerezni, hogy mások milyenek. Szerintetek mit tegyek, mit mondjak neki, hogy ne ezen járjon a feje?

2012. júl. 30. 08:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Sajnos ez természetes hogy így érez. A mai világban nincs is jó vége ha rögtön ahhoz hozzá is megy az ember aki az elsö volt életében. Nem hiszem hogy tudsz bármit mondani neki ami utána nem igy fogja gondolni, viszont ha szeret nem lesz gond, ha lépni akar az azt jelenti nem is szeret igazán.
2012. júl. 30. 08:07
 2/3 A kérdező kommentje:
De miért nem jó, ha rögtön az elsővel? A régi világban is így volt, mégsem volt probléma...
2012. júl. 30. 14:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Manapság sajna ez ilyen. régen mindenki szűzen házasodott ma mint tudjuk ez ritka dolog. Ez van változik a világ....
2012. júl. 30. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!