Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú akit a tinirandi oldalon ismertem meg és. Többi lent. Mit tegyek? :c
felvett msnre és pár perc múlva kérdezte h küldök e neki képet melltartó nélkül mondtam erre h enm mert nem is ismerjük egymást meg stb.. utánna mondta h oksa c: de ő azért küld alsógatyásat xdddd.. mondtam neki h egy csajt nadrágon fülöl kéne meghódítani erre mondta h tudja ő csk annyira tetszem neki h már ilyen képeket akar küldeni..
de utánna elmagyaráztam neki ezt a dolgot és megértette utánna meg kiderült rengeteg közös van bennünk .. másnap ráírtam a tinirandin és 1 hétig nem válaszoltkétsébe voltam esve ,hogy most mivan mert ugye nekem agyon bejött..és tegnap rámírt msnen és mondta h bocsi h nemvoltam csk a nagyijánál volt és a hétvégén meg füvet kellet nyírnia mondtam h semmi c: erre ő írta h nagyon hiányoztam neki és ez után keztüdn mélyeben beszélgetni és már eléggé megismertem utánna meg megint kérdezte h küldök e neki melltartós képet én emg írtam neki erre ,hogy nem majd talán később valamikor..Amúgy pls segítsetek most mit csináljak ..?Felejtsem el ..? Vagy inkább magyarázzam meg neki ..? Most mit tegyek? :c
am itt az adatlapja xdd am nekem a szeretnék találni egy aranyos lányt már gyanús volt xddd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!