Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy fiú akit a tinirandi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú akit a tinirandi oldalon ismertem meg és. Többi lent. Mit tegyek? :c

Figyelt kérdés

felvett msnre és pár perc múlva kérdezte h küldök e neki képet melltartó nélkül mondtam erre h enm mert nem is ismerjük egymást meg stb.. utánna mondta h oksa c: de ő azért küld alsógatyásat xdddd.. mondtam neki h egy csajt nadrágon fülöl kéne meghódítani erre mondta h tudja ő csk annyira tetszem neki h már ilyen képeket akar küldeni..

de utánna elmagyaráztam neki ezt a dolgot és megértette utánna meg kiderült rengeteg közös van bennünk .. másnap ráírtam a tinirandin és 1 hétig nem válaszoltkétsébe voltam esve ,hogy most mivan mert ugye nekem agyon bejött..és tegnap rámírt msnen és mondta h bocsi h nemvoltam csk a nagyijánál volt és a hétvégén meg füvet kellet nyírnia mondtam h semmi c: erre ő írta h nagyon hiányoztam neki és ez után keztüdn mélyeben beszélgetni és már eléggé megismertem utánna meg megint kérdezte h küldök e neki melltartós képet én emg írtam neki erre ,hogy nem majd talán később valamikor..Amúgy pls segítsetek most mit csináljak ..?Felejtsem el ..? Vagy inkább magyarázzam meg neki ..? Most mit tegyek? :c

2012. júl. 30. 09:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Korod?kb:16 lehetsz...
2012. júl. 30. 09:36
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
figyelj, ez a srác csak AZT akarja tőled. semmi mást. nagy eséllyel csak hazudozott neked, de ha nem akkor is csak szexuálisan kellesz neki. lehet nehéz lesz de próbáld meg elfelejteni 16/F
2012. júl. 30. 09:36
 3/13 anonim ***** válasza:
Csak hülyít, nagyon kíváncsi a melledre. Rájöhetnél magadtól is. :D Nagyon hiányoztál neki, hétvégén meg füvet nyírt? :D szakadó esőben? :D HÜLYÍT! Vedd észre! ;) De ha kalandra vágysz, akkor küldj neki képet.
2012. júl. 30. 09:39
 4/13 A kérdező kommentje:

am itt az adatlapja xdd am nekem a szeretnék találni egy aranyos lányt már gyanús volt xddd

[link]

2012. júl. 30. 09:48
 5/13 anonim ***** válasza:
Te jó ég, már gyerekeknek is van szexpartnerkereső oldal????
2012. júl. 30. 09:48
 6/13 A kérdező kommentje:
ez nem szexpartnerkereső xdd am sztem még ha majd délután am rámír és megint azt akarja akk törlöm ismik közül és elfelejtem..
2012. júl. 30. 09:50
 7/13 A kérdező kommentje:
de am még pls írjátok h mit tehetnék :c
2012. júl. 30. 09:50
 8/13 anonim ***** válasza:
Tényleg van olyan, hogy sivár nemzedék? Ennyi lenne az életük?
2012. júl. 30. 09:55
 9/13 anonim ***** válasza:
Add meg a pontos címét én lemegyek nála jó erősen álba b@szom és dudák helyett az öklömről fog majd gondolkodni nem kap-e még egyet. Amúgy a mostani tini lányoknak miért az ilyen Bb(Bieberb*zi) klónok jönnek be?
2012. júl. 30. 10:07
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerintem sürgősen felejtsd el, éretlen és csak testi kapcsolatot akar. Aki így indít azt az első ilyen jellegű kérdése után le kell tiltani msn-ről és nem válaszolni neki többször. Érdekes nekem ez már 16-17 éves koromban egyértelmű volt...keress normális fiút.
2012. júl. 30. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!