Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves lány és 20 éves pasi. Elképzelhető így egy kapcsolat?
Lehet nem olvastad, de pont erről írtam.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Az a baj a kis tinikkel hogy álomvilágban élnek. A szex olyan hogy a férfi igényli a kis "15"-évesnek meg nem kéne rögtön odaadnia magát.
Ha a pasi szeretne nem probálna lefektetni, no de ha nem hagyod magad, valószínűleg dobni fog, mint ahogy azt irtam ott is.
Ha hagyod magad akkor van esély hogy megtart de még akkor sem! Vedd úgy hogy a szex az összetartó erő, vagy nemkérsz ebből és keresel egy olyat, aki nem nagy részben a szex miatt van veled, vagy elfogadod ezt.
12/14 Időpont ma 00:54
Neked meg annyit mondok, hogy az ismerösöm, akiről irtam a másik témában, mikor hazavitte a 19 éves pasiát, hogy ottaludjon, az anya még gratulált is neki a sikereihez.
Amilyen nevelést kap a gyerek olyan lesz.
Én egy szülővel nöttem fel most vagyok 18, úgy hogy lázadó tipus vagyok (nem feltétlen vagyok engedelmes) mégis tiszteletben tartok sokmindent, és tudom mi a normális és mi nem.
Pont emiatt a rálátások miatt utálom ezt az országot, nem is tartom magam "vérbeli" magyarnak.
14.
Azért ez egyénfüggő, abban az esetben a pasi csak dugásra ment. Én simán tudnék várni pár évet a szexel (ha lenne egy 15 éves bnőm 19 létemre), azért van a jobb kezem, hogy könnyítsek magamon. És megérné kivárni részemről. A csók meg pl. beleférne addig.
Nem a pasi vagyok,a csaj.:)
És mindenki szerint kinézek én is 16-nak és érett is vagyok.
Egyetértek abban h ha a pasi szeret akkor tud várni a dologgal, addig intézi magának...más probléma meg nem tudom mi lehetne még. (a szülőkön kívül)
én csak azt mondom, ha lefekszel vele, akkor magadról is beismered majd mi vagy.
Mert most ezt mondod, de figyeld meg 3 hónapig nem fog nem hozzád nyulni... És ne nekem legyen igazam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!