Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit kellene tennem? Oo
Nos hát... Lenne egy kis problémám, amiben a vélemènyeteket szeretném kikèrni. Én 14f vagyok. Van két lány, az egyikük a volt osztálytársam(A), a másik pedig most lesz 7.-es(B). A velem egy idős, B 13 éves. Minkettővel jól elvagyok, sokat beszélgetünk, szórakozunk. Nekem A tetszik, de ő csak (nagyon jó)barátként tekint rám. B-nek pedig én tetszem...
Mindkét lány aranyos,szép, kedves, és egyaránt közel áll hozzám.
A segítséget abban kérnèm, hogy szerintetek A, vagy B lenne a "helyes" döntés?
Ha neked A tetszik, akkor küzdj érte.
Ez valószínűleg B-nek nem fog tetszeni, hisz biztos féltékeny lesz, de csak emiatt nem érdemes a kapcsolatotokat tönkre tenni. Ha B-t választanád, úgy hogy Te csak barátként tekintesz rá, nem leszel boldog, egy idő után nyűggé válik.
Szerintem nem érdemes egy jó kapcsolatot elrontani egy ilyen kérdés miatt.
Maradj mindkettővel ugyanilyen viszonyba, legyetek barátok, idővel pedig rátalálsz arra a lányra, akinek te is többet jelentesz, és neked is több, mint barát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!