Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másokkal flörtöl, mit kéne tennem?
Több mint egy éve vagyunk együtt. Együtt lakunk, nagy a szerelem, párkapcsolati dolgokban sosincs hiányunk, jól működik köztünk minden. Nem csinálok felhajtást abból, ha megnéz egy-egy lányt vagy lájkolja a képeit, ez engem nem zavar, én is megnézek fiúkat-lányokat. :')
De időről időre feltűnnek a facebookon lányok, akikkel rövidebb-hosszabb ideig flörtölget. Ők tudják, hogy én vagyok neki, és hogy elvileg jó a kapcsolatunk, ettől függetlenül a párom így is teszi a szépet, hitegeti őket, hogy majd meglátogatja őket stb... Engem ez nagyon zavar, szerintem érthető, hogy miért. Többször volt már erről szó, hogy örülnék, ha az ilyen jellegű beszélgetéseit abbahagyná - de mint mondtam, később újból felbukkan egy másik.
Mit, hogyan mondjam neki még, hogy elég ebből? Nem akarom elhagyni, és ő sem szeretné, ha vége lenne a kapcsolatunknak (csak úgy tűnik mellette jót tesz a kis lelkének, hogy más lányoknak is tetszik, nem tudom...) Hiszek benne, hogy meg lehet ezt oldani valahogy. De miként?
Nem önző, inkább empatikus, türelmes és megértő..., de te egy majom vagy!
Mond meg a drágának, h ha ő megteheti, akkor te is flörtölhetsz.
Amnt írtad, már beszéltetek erről...vagy az értelmi képességeivel van baj, vagy nagy ívben sz@rik a fejedre.
Érdemes együtt maradni? Neked kell döntened!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!