Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srác a párja mellett másokkal flörtöl, de a párjára nagyon féltékeny, akkor szereti a bnőjét, vagy ez mi?
nem csak ártatlan megnézte ezt vagy azt a csajról van szó, hanem szabályos szemezésről, különböző jeleket ad, hogy lefeküdne a másikkal
de elmondása szerint soha nem csalna meg, meg én se tegyem, mert ha ő megcsalna, akkor ki is dobna, vagy ha én megcsalom
nos? most ő így szeret?
Vannak olyan pasik akik szeretik növelni az önbizalmukat és az egójukat ilyenekkel, hogy flörtölgetnek és, hogy vajon bejön e más csajoknak is, szóval ez amolyan próba dolog lehet nála, hogy kiderüljön kinek kellhet még , mennyire jó pasi ő valójában, és ezt saját magának akarja csak elkönyvelni.
Amúghy meg szerintem szeret, mindettől függetlenül, de ha nagyon zavar akkor tedd ezt szóvá neki.
remélem érthetően írtam le.
ezért dobta a volt nője amúgy
megváltozhat egy ilyen srác?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!