Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mit kéne tennem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
Múltkor ott voltam a barátomnál és ott volt a legjobb haverja is. De nekem régen tetszett a haverja is..és én is neki.(ez már vagy 1-2 éve volt) és kb 2-3 hónapja a haverja azt mondta a barátomnak hogy akármikor összejönne velem. Persze a barátom azt hitte viccel vele..mindegy nem ez a lényeg, hanem az hogy múltkor amikor ott voltunk barátomnál a barátom egyszer kiment a szobából és kettesben voltam a masik srácnal. Megpuszilt. Mm szájra puszi volt..utánna a szemébe néztem és volt egy nyelves csók is...én nagyon szeretem a barátomat és én nem vagyok szerelmes a barátjába. Szerintetek ezt elmondjam neki?:/.
2012. júl. 25. 01:13
 1/9 anonim ***** válasza:
szopizd le a srácot.
2012. júl. 25. 01:14
 2/9 anonim ***** válasza:
gratulálok hozz. ha a pasid lennék és megtudnám agyon ütnélek az biztos és még finoman fogalmaztam. gratulálok hozzá.
2012. júl. 25. 01:15
 3/9 anonim ***** válasza:
most vagy valamit félreértek, vagy téll ekkora ribi vagy h kimegy a szobabol aztan nyalod is a masikat?
2012. júl. 25. 01:16
 4/9 anonim ***** válasza:

bolond vagy gyermekem,

nem vagy több hatnál.

az észosztásnál azért,

többet kaphattál.

2012. júl. 25. 01:17
 5/9 ezvan:D ***** válasza:
de ha nem tetszik a másik srác akkor miért hagytad neki????? ez egy kissé szemét húzás volt...
2012. júl. 25. 01:18
 6/9 anonim ***** válasza:
És ezek után még van képed mondani hogy szereted a barátodat :D Ezek a mai ribizlik :D
2012. júl. 25. 01:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Látod ennyit értek...:D De azt elvárjátok(MINT JELEN PILLANATBAN) hgoy ha szar helyzet van,akkor ápolják a lelketeket...Komolyan megnézem azokat a lányokat akikkel 10 éve 10 évesen barátkoztam,hogy akkor milyen személyiségük volt...Meg ma....Mivé lettek...Teljesen megváltoztak(elkurvultak)...Szánalmasok vagytok komolyan mondom.TISZTELET A KIVÉTELNEK....
2012. júl. 25. 01:31
 8/9 anonim ***** válasza:
Én a helyedben hazudnék a szerelmemnek, mert nem venné jó néven az igazságot feltehetően... Persze egy hazugságra épülő kapcsolat sem tartós, pláne, hogy a haverja tudja, és zsarolhat vele. Tanulj a történtekből, és legközelebb ne kövesd el ezt a hibát!
2012. júl. 25. 01:40
 9/9 anonim ***** válasza:
Mond el neki.
2012. júl. 25. 01:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!