Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ez miért jó?

Figyelt kérdés
Ha például egy számotokra ismeretlen srác egy közösségi oldalon (facebook) rátok ír hogy tetszetek neki és van-e kedvetek vele ismerkedni miért sz..játok le és b..sztok visszaírni? Persze van olyan lány is aki visszaír ezt sem lehet általánosítani de a többség nem ír vissza olyan nehéz lenne az ujjaitokat megmozdítani és visszaírni hogy nem?

2012. júl. 29. 23:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
9 Ha ezt így lehetne tudni, hidd el, nagyon szívesen írnánk a tényleg normális fiúknak. :)
2012. júl. 30. 00:03
 12/18 anonim ***** válasza:

Mert a nagyrészük csak dugópartnert keres...és na ha ő annyira se nézett, hogy ingyenprostinak tart, akkor én nem válaszolgatok

a másik amikor nem jön be vagy messze lakik és érteni se értem mit szeretne, és akk magyarázkodni kell és igen a vége úgyis az hogy szemét vagyok, pedig ha már írok akkor nagyon igyekszem nem megbántani

2012. júl. 30. 00:03
 13/18 A kérdező kommentje:
Az még nem jutott eszetekbe lányok hogy egyszerűen írtok egy nemet és ha kérdezi hogy miért nem vagy hogy csak egy esélyt akkor arra már nem válaszoltok? :)
2012. júl. 30. 00:05
 14/18 anonim ***** válasza:

Én azt is próbáltam, hasonló lett a vége. Újabb levél, hogy megmagyarázni már nem tudom, indokra már nem méltatom?

Hidd el, nagyon egyetértek veled abban, hogy az általánosítás a legfőbb hiba minden téren. De tényleg próbáltam már mindenfélét, és egy-két kivétellel hasonló vége lett.

Az egy dolog, hogy engem nem tesz padlóra, ha beszól, helyre is tudom rakni (bár hangsúlyozom, először kedves, normális vagyok), de akkor is idő.. sok-sok idő.

És még így is előfordul, hogy válaszolok! Bizony, mert még mindig bízom benne, hogy az emberek nagy részével azért normálisan dűlőre lehet jutni. Bár az előző oldalon már leírtam, hogy miért teszem egyre ritkábban..

2012. júl. 30. 00:08
 15/18 anonim ***** válasza:

De az még egy ilyen idióta fiúnak se jutott eszébe, hogy megnézze az adatlapom, mert ha igen, akkor látná, hogy: párkapcsolatban és akkor esélye sincs

Amúgy meg a FB nem társkereső oldal

2012. júl. 30. 00:08
 16/18 anonim ***** válasza:
Én azért nem szoktam visszaírni, mert nem szeretek neten ismerkedni. És nem irom azt sem vissza, hogy nem, mivel már sokszor mondták korábban,hogy pl: "gondolom azért nem, mert már jó sok farok van benned, nem kell még egy" és ez nem az egyetlen volt. hozzáteszem nem meztelen fotókat és kivágott pólókaat viselek. még a mellem sem nagy,úgyhogy arra nem lehet ezt fogni, hogy kur.a vagyok.
2012. júl. 30. 01:17
 17/18 anonim ***** válasza:

Azért szarnak le a lányok, mert balf@sznak tartanak hogy facebookon ismerkedsz és még szarul is nézel ki! Tehát még arra sem tartanak téged érdemesnek hogy rányomjanak a válasz gombra és legalább annyit írjanak neked, hogy aha.

Amúgy meg a facebookot arra használd, amire való! Ne zaklass rajta lányokat, még akkor sem ha a való életben egy lúzer kis csíra vagy!

2012. júl. 30. 22:18
 18/18 A kérdező kommentje:
Te meg ne kommentelj ide 16 évesen ők használnak ilyen ízléstelen jelzőket másokra "csíra" inkább menj legozni pá :)
2012. júl. 31. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!