Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kocsija jobban érdekli mint én. Mit csináljak?
A pasim mindig is autóbolond volt, van egy csomó gyűjteménye, mindig veszi az autósújságokat és egyet sem hagy kidobni, még azt sem amit kb 10 éve vett. Legszívesebben egész nap az autójában ülne de tény, hogy nagyon ért hozzájuk. Állandóan autós cuccokra költi a fizetése felét, ami eddig nem annyira érdekelt, de mostmár igen mert más dologra is jó lenne az a pénz.
A ház mögött van egy garázs (ami olyan egy szoba) ott tárolja a kocsiját, a fal tele mindenféle poszterrel, logóval, képekkel az autójáról, felnivel meg én még azt sem tudom, hogy mi van ott. A házat nem képes kitakarítani, bezzeg az a hely csillog. Szőnyegtől kezdve, tévén át, fotelig minden van ott.
Még nyár elején elég durván elvágtam a kezemet és mivel így nem tudtam vezetni, megkértem őt, hogy vigyen el az orvoshoz de azt mondta, hogy most nem ér rá mert javítania kell. Így felhívtam az egyik barátnőmet aki elvitt. Amikor hazajöttem kiosztottam és bocsánatot kért.
Valamelyik nap meghívtak minket egy buliba és ő nem jött mert éppen a kocsiját bütykölte... Amikor rászólok akkor meghallgat és foglalkozik velem, de amúgy máskor csak akkor ha eszébe jut.
Nem akarok vele szakítani mert amúgy szeretem, és megváltoztatni sem akarom, de szerintem egy kicsit foglalkozhatna velem többet. Attól félek, hogy szakításon kívül nincs más választásom. Én már szeretnék gyereket és beszéltünk róla, de azt mondta, hogy még átgondolja a dolgokat. Csak mi van ha megszületik a gyerek és akkor is ugyanezt fogja csinálni? Esetleg rosszabb lesz a fáradtságtól. Mit tegyek?
29/F
26/L
Szerintem ez a pasi inkább házasodjon egy autóval és szex közben is az autót "bütykölje" meg, ne téged.
Nekem nem kellene ilyen betegesen autómániás pasas.
Ez már beteges. Én a helyedben össze sem jöttem volna vele. Szégyen, hogy még így is szereted!
Egy kocsit meg megveszel, és arra használod, amire való, hogy elvigyen A-ből B-be ha suzuki, ha fullos bmw.
Csak nem egy miskolci hondás csávóról van szó? Mert ha igen sajnállak!
Ettől a pasitól ne várj törődést, gyereket meg még úgy se! Lépj tovább. Még fiatal vagy, keress egy rendes srácot. Nekem is volt ilyen pasim. Fél évig bírtam a mániáját.
Dugja a kocsija kipufogócsövet és ölelgesse a hideg kaszniját!
Az első nekem is tetszett.. :D
Hondás, de nem miskolci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!