Apámat nem érdekli, hogy mit akarok, mit csináljak már? (Bővebben lent)
Kaptam egy macskát, és akitől kaptam annak van még egy cicája akinek nem talál gazdit, és én be akarom azt is fogadni. Pénzünk lenne eltartani, jó helye is lenne, csak ikerházba lakunk, és béreljük a házat és a főbérlő meg azt mondta, hogy szerinte egy macskát könnyebb eltartani mint kettőt. Oké, ebben igaza van, de apám amint meghallotta ezt a mondatot a szájából, azóta csak ezt hajtogatja. Ez mindig így van nála. Mondok valamit, azt mondja, hogy oké, és amint más mást mondd a dologról, akkor én már le vagyok szarva. Mit csináljak vele? Már a macska nem is nagyon érdekel, hanem csak az, hogy látom rajta, hogy nem számít neki a véleményem vagy az akaratom.
15/L
A felnőttek sok minden mást is számításba vesznek egy döntésnél, mint az előttem író már utalt rá.
Az az érzésem, hogy apukádnak már akkor is az volt a véleménye, ami most,, amikor még látszólag beleegyezett a két macsekba. Csakhogy ne kelljen veled vitatkoznia, veszekednie... Azonban, amikor kiderült, hogy a főbérlő se örülne neki, akkor megerősítve érezte magát ebben, és hangosan is kimondta.
Tehát figyel rád, szeret téged, csak nagyon nem szeret veled konfrontálódni (talán egyébként sem egy határozott, karakán alkat).
Albérletben sajnos nem az számít, hogy apád mit akar vagy akár te, hanem az amit a főbérlő mond.
Ott az van, vagy ha nem tetszik lehet odébbálni.
Apád sajnos tehetetlen az ügyben, és szerintem örülj, hogy egy macskát is megengedett a főbérlő, mert sok helyen mindenféle állatot tiltanak, max a halakat vagy a teknőst nem!
Ha jobban belegondolok, igazatok van! Köszi!
És 5. válaszoló:
1.: Nem 13 vagyok hanem 15. Kicsit ismerkedj még a számokkal...!;)
És 2.:
Igen, egész nyáron és suli után is hétvégén dolgozok. A költségekbe is beszállok a háznál. Szóval...
Azért köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!