Nem akarok a nagyszüleimhez menni egy hétre! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A szüleim elküldenek a nagyszüleimhez 1 hétre! Nagyon nincs kedvem hozzá, még össze sincsenek készítve a cuccaim, csak az utolsó pillanatban jelentették be. Mit csináljak ott egy hétig? Azt tudom, hogy a kötelezőket fogom olvasni, van is egy pár könyv, meg azt a könyvet befejezem, amit most olvasok, meg a legjobb barátnőm ajándékát megcsinálom, ami eléggé időigényes, de ezeken kívül még mit csináljak? Nem olvashatok egész nap!
16,5/L
2012. júl. 21. 11:50
1/9 gyumike válasza:
Ott is vannak fiatalok esetleg ismerkedj meg velük, menj el bicajozni, beszélgess a nagyszüleiddel, segíts nekik a ház körüli teendőkben. Ezenkívül megkérheted nagymamádat, hogy süssetek főzzetek együtt, sétálgass a környéken, fedezd fel a várost/falut ahová mész. Esetleg fotózgass is ha van rá lehetőséged. Számos dolgot csinálhatsz, nem kell kétségbe esni. Örülj neki, hogy még mehetsz így hozzájuk, visszasírod majd ezeket az időket egyszer. Kellemes nyarat!
2012. júl. 21. 11:55
2/9 anonim válasza:
Hidd el jó időtöltés lesz.A nagymamád biztos megsüti majd a kedvenc sütidet,jókat beszélgetek majd.Olyan érdekes dolgokat tudnak mesélni az idős emberek(bár lehet téged ez nem érdekel még,de én szívesen meghallgatnám a nagymamám ha még élne)Amikor később majd vissza gondolsz az együtt töltött időkre csak pozitív,szép emlék lesz hidd el.
2012. júl. 21. 11:58
3/9 anonim válasza:
Én órákat kártyáztam nagypapámmal, mikor ott voltam :)
2012. júl. 21. 12:05
4/9 anonim válasza:
Én is szivesen mennék:) Jó lesz! Helyileg hova mész? Bicajozni,korodbeliekkel jókat mászkálsz majd:)
2012. júl. 21. 12:07
5/9 anonim válasza:
Ne vigyél laptopot. Vagy sima géped van, és ez a baj, hogy nagyiéknél nincs? Hidd el, szuperül meg lehet élni net facebook, msn meg egyéb létfontosságú dolog nélkül. Pár nap után már egészen belejössz.
Mondjuk segíthetsz a nagyiéknak valamit, azzal is megy az idő, ne várd, hogy az öregek elöl-hátul kiszolgáljanak.
2012. júl. 21. 12:11
6/9 anonim válasza:
Olvad el a TÜSKEVÁR c. könyvet! Utána talán nem kérdeznél ekkora baromságokat!
A nagyszülők mellett biztosan csak unatkozni lehet. Áááááhhh :(((
2012. júl. 21. 12:11
7/9 anonim válasza:
Addig örülj, amíg van kihez menni !!!!
Majd hosszú évek múlva visszagondolsz erre a kérdésedre és talán még el is szégyenled magad.
Segíts a papádnak a kert körül, süssetek-főzzetek a mamáddal, beszélgessetek... végtelen a lista.
2012. júl. 21. 12:21
8/9 anonim válasza:
Én nagyon örülnék neki, ha el tudnék menni a nagymamámhoz akárcsak egy napra is. De már nem él.
2012. júl. 21. 12:32
9/9 anonim válasza:
Malmozz és jojózz.Hidd el,nagyon izgalmas elfoglaltság.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!