Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem akarok ott aludni. Mit...

Nem akarok ott aludni. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Egy nagyon jó barátnőm már több mint 1 hónapja azzal izél, hogy aludjak nála. Mindig csak halasztgatom, mert nem akarok. Nem vele van bajom, hanem olyan fura szülei vannak, nem szeretek velük lenni. Úgy érzem, hogy nem bírnak és így tök rossz, de a csaj azt mondta, hogy az anyja mindig nevet rajtam amikor vicces történeteket mesél. Hát nem tudom... a tesója is elég érdekes. Tuti mondanék vagy csinálnék valami hülyeséget és jól beégnék. Pénteken együtt aludtunk volna de nem jött össze, tegnap leráztam és azt mondta, hogy akkor ma. De nem is az, hogy "nálam alszol?" hanem "ma nálam alszol!!!" már nem tudok mit kitalálni, és már gáz is lenne mert nem hinné el. Mit csináljak? Zavar a családja.

15/L

2012. júl. 22. 13:36
 1/9 anonim ***** válasza:
Mondd hogy sajnos kizárólag a saját ágyadban tudsz aludni, a megszokott környezetben.
2012. júl. 22. 13:44
 2/9 anonim ***** válasza:
mond, hogy inkább nálad aludjatok, mert te nem nagyon tudsz máshol elaludni.
2012. júl. 22. 13:49
 3/9 anonim ***** válasza:
56%
Egyszer bírd már ki, aztán egy időre békén hagy. Most azt ne mondd, hogy egész álló nap az anyjáékkal kell lennetek...
2012. júl. 22. 13:50
 4/9 anonim ***** válasza:
Szia! Én sem szerettem soha másnál aludni, pont ezek miatt. A szülei, a testvérei, stb.. Elvégre nem őket ismerem! De ha már nagyon nyúz, szerintem bírd ki egy éjszakára. Gondolj bele, átmész, nem hiszem hogy a nappaliban tévéztek együtt. Ti elvonultok majd a szobába, stb, max az étkezésekkor fogsz a szüleivel találkozni, akkor meg úgyis evés van, szóval nem beszéltek nagyon! :) Vagy legyél őszinte és mondd meg neki mit érzel. Hogy az a benyomásod hogy nem szeretnek, ilyesmi. De szerintem egy próbát megér!
2012. júl. 22. 13:52
 5/9 A kérdező kommentje:
Régebben már mondtam neki, hogy szerintem a szülei nem szeretnek, de azt mondta, hogy nem így van...
2012. júl. 22. 13:57
 6/9 anonim ***** válasza:

Csak kibírsz egyetlen egy éjszakát..én nem bántanám meg!

És nem a szüleivel társalognék hanem barátnőmmel,hidd el nem is lesz olyan szörnyű!

2012. júl. 22. 13:58
 7/9 anonim ***** válasza:
Légy őszinte ,és mond el neki azt amit nekünk elmondtál.Egy jó barátnő megérti.
2012. júl. 22. 13:58
 8/9 anonim ***** válasza:

Hát ha ő úgymond közölte, hogy nála alszol, egyszerű, közöld vele te is, hogy "nem".

A barátság nem arról szól, hogy az egyik irányítja a másikat... ha valamit nem szeretnél, ne tedd meg az ő kérésére sem.

(Elcsépelt szöveg már, de ha az kérné, ugorj a kútba, beugranál?)

2012. júl. 22. 15:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem a családjával alszol hanem a barátnőddel! Egyszer kibírod aztán meg egy időre békén hagy. :D
2012. júl. 22. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!