Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő alatt felejtetted el az exedet, ha hamar összejöttél egy másikkal?
Figyelt kérdés
Minden nap az eszemben van, nektek mennyi idő kellett, hogy ne gondoljatok rá nap, mint nap?2012. júl. 29. 17:29
1/15 anonim válasza:
Szerintem ez egyénenként és kapcsolatonként változik. Meg az se mindegy, hogy ki szakított.
2/15 A kérdező kommentje:
Ezért kérdeztem, hogy nektek mennyi idő volt ilyen szituációban?
2012. júl. 29. 17:34
3/15 Hole Hunter válasza:
Koncentrálj inkább arra, hogy az aktuális partneredet minél kedvesebben, gyengédebben kényeztesd! Ne fogd vissza a kreativitásod! Hidd el...nagyon gyorsan el fogod felejteni a régi problémákat!
Sok sikert!
4/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat, de most inkább arra vagyok kíváncsi, amit kérdeztem. :)
2012. júl. 29. 17:43
5/15 anonim válasza:
Boldoggá tehet az új,de lehet,hogy minden nap eszedbe jut a régi.
6/15 anonim válasza:
Én már több mint 2 éve hogy szakitott velem mást talált nem tudtam elfelejteni hiába van más ő valahogy nem olyan nem olyan hamar kellett fél év amig mással jöttem össze.
Amióta megtaláltam az exemet a facebookon mégsűrüben eszembejut. Tiszta hülye vagyok de én nem tudom elfelejteni pedig csunyán elbánt velem.
Nem irtam neki be sem jelöltem lehet nem is válaszolna de én már megint reménykedek mi lenne ha..
24f
7/15 anonim válasza:
Akkor minek jöttél össze mással? Szegény lányt meg biztos eteted hogy már túl vagy rajta... én csak azt remélem h nagyon nem sínyli mem a dolgokat..
8/15 anonim válasza:
Nagyjából fél év alatt, de csak mert sikerült beleszeretne valaki másba:) Aki ugyanúgy átvert, szóval most ugyanott vagyok...
9/15 A kérdező kommentje:
Nem jöttem még össze mással. Épp ezért kérdezem, hogy könnyebb lenne-e elfelejtenem őt úgy.
2012. júl. 29. 19:56
10/15 anonim válasza:
Igen könnyebb lenne... de ha a másikba még se szeretsz bele akkor mi lesz a lánnyal? Neked megéri hogy más is úgy szenvedjen miattad, mint most te másmiatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!