Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltál már úgy, hogy újra összejöttél az exeddel és. (lent)?
5 hónapig voltunk külön, de közben tartottuk a kapcsolatot...újra összejöttünk, boldog voltam, majd másfél év után szakított, mert meggondolta magát...és már soha nem lehetnénk boldogok...és fáj, mert olyan szimbiózisban éltünk, mai nagyon ritka...
És most nem vagyok boldog..és ő sem..mert hiába van az új nőjével-időnként beszéltünk, smseztünk...2 hónapja mesélte, hogy időnként az én képeimben gyönyörködik-mert hiányzom...aztán volt egy nagyon bunkó tette, amire közöltem, hogy soha többet nem akarok hallani róla, és azóta nem tudunk egymásról..még a közösségi oldalról is töröltem magam, hogy ne nézegethesse raktam-e fel új képeket...
Volt. Leírom a sztorit. Megcsalt engem. Kiderítettem, bevallotta, szétmentünk. Étkezési zavarokkal küzdök, egész héten nem ettem. A legjobb barátnőmmel találkoztak egy ügy miatt, és én is mentem, mert elrángatott a csaj.Elmentünk egy bevásárlóközpontba, ott elájultam.Mert már régen nem ettem. Rájött hogy szeret, és hazavitt. Rájött hogy hülye volt.INNEN kezdődik az, amire te is kkíváncsi lehetsz
Rájöttem, h egy FASZ, akit tleg csak a farka vezet, az elméje sosem. És hát, kötődtem hozzá, de felfogtam, hogy nekem csak azért kell, hogy legyen valakim. Aztán megtudtam hogy azzal beszélget msn-en, akivel megcsalt. Mondtam neki h válasszon, én vagy ő. Ő választotRájöttem, egy ekkora idióta mellett hagytam magam megalázni, holott értékes ember vagyok.Másnap még beszélgetni szeretett volna h mi legyen, szakítsunk e. És én kimondtam, hogy legyen vége.Ennyi
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!