Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bírok elszakadni a múlttól, azt akarom hogy minden legyen a régi de nem tudom hogy ez lehetséges e? Csak sejtem hogy nem!
Pont az ilyesmikre utaltam, hogy ne tedd, mert rövid távon ugyan lehet, hogy lelkileg "felpumpálod" magad egy kicsit és "könnyebb" (nem igazán) de hosszú távon tönkreteszed a "szívedet" és már nem leszel ugyanaz az ember, ha ezt az utat követed. Aki ezt sokszor csinálja sokakkal, "abból" a végére, mire jönne az igazi, már nem is marad semmi sem, csak egy görcsökkel teli bizalmatlanság gombóc..
"Egy dolgot ne tégy most: NE ígérj, NE esküdj meg semmire és NE hozz hosszútávú döntéseket, NE tökélj el SEMMIT ebben az állapotban! Gondolok itt olyanokra, mint "én már senkit nem akarok/fogok szeretni" meg "nekem ő volt az igazi, senkivel nem lesz ilyen" meg ehhez hasonlókra még csak ne is gondolj, nem hogy mondogassad. Hogy miért, az most nem fontos, de megvan az oka. Fogadd meg, jót akarok"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!