Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Be fogok golyózni. Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Be fogok golyózni. Hogyan dolgozzam fel?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

én írtam ezt a kérdést, de azóta sem bírom feldolgozni. Felhívtam a srácot és megkérdeztem mi a baj, miért borult ki miattam, mit tettem? Ő csak lekiabált h hagyjam beken őt, nincs miről beszélni. Nem értem mi rosszat tettem. Nagyon fáj ez nekem, napok óta csak sírok...Ráadásul nagyon rosszul szoktam lenni, össze is estem ez miatt.

2009. júl. 16. 22:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
ez bűzlik mint a fos. hülye a csávó. ne kerkesd magad az őrületbe annyit nem ér!
2009. júl. 16. 22:57
 2/13 anonim ***** válasza:

Hagyd békén.

A saját érdekedben. Hidd el, ennél sokkal jobbat érdemelsz! Ne hívd őt, ne keresd, próbálj kicsit felszabadulni, ne szerezd meg neki azt az örömet, hogy kikészülsz tőle!

Hajrá, csajszi!

22/L

2009. júl. 16. 23:00
 3/13 A kérdező kommentje:
nem bírom feldolgozni, mert mindenkinél jobban szeretem
2009. júl. 16. 23:01
 4/13 anonim ***** válasza:

Akkor tűrj, szeress valakit, aki sz@rba sem vesz. Legyél hipertürelmes, extramegértő és hagyd, hogy úgy ordibáljon veled, ahogy csak akar. Bólogass neki, alázkodj még te meg.

Nyugodtan golyózz be. Ilyenekre is szükség van, ha másért nem is ,elrettentő példa..

A te életed. Senki nem fog lépni helyetted. Te állsz a sarkadra, vagy megalkuszol?? 17 éves, mi lesz később??

Ez a részéről sem szeretet..

Dönts jól !

2009. júl. 16. 23:19
 5/13 A kérdező kommentje:
nem azt mondtam, hogy visszafogadom, mert eszem ágában sincs, az anyja is megmondta felejtsem el h létezik,csupán nem bírom feldolgozni, h így kiszúrt velem.
2009. júl. 16. 23:22
 6/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Furcsa...ahogy olvasom,teljesen mintha az "apámat" meg "mamámat" olvasnám.Az apám egy életképtelen ember,akinek nincsenek saját gondolatai,mami szoknyája alatt van még mindig 42 évesen,mami meg elintéz neki mindent.Az a nő(nem tudok mit mondani rá,maga az ördög,15 éve próbálja tönkretenni a mostani családunkat,mivel anyuval elváltak és nekem azóta már van egy nagyon aranyos nevelő apum.) Hidd el kérlek,KÖNYÖRGÖK neked hagyd ott!!!,bármennyire fájt,egyszerűen az ilyen nem is tudom milyen lelki szegény emberektől szabadulj meg!Milyen jövőt képzelnél el vele? Megmérgezne teljesen,hidd el,a mamitól sem szabadulnál,a te drága "párod" pedig SOHA nem fog az anyja ellen felszólalni és egyszerűen tönkretesznek!Áldom anyut,hogy ott hagyta aput,mert egyszerűen tönkretett volna teljesen,hagyd ott kérlek NEM ÉRI MEG!

18/L

2009. júl. 16. 23:26
 7/13 A kérdező kommentje:
értem, de szerintem megérdemelnék egy magyarázatot vagy egy bocsánatkérést. Nem? Most erősnek kell lennem.
2009. júl. 16. 23:30
 8/13 anonim ***** válasza:
Hiába várod nem fog adni,nyugodj meg!:)mert ahhoz túl buta. Ezt is apumról tudom;) Mert egyszerűen magyarázathoz is esze,nem fog neked tudni mondani semmit.Majd mami kitalál valamit és azt esetleg,de magától annyira sivár,hogy nem tud mondani semmit,ezért sem beszélt eddig veled.Mert ő maga sem tudja,majd kitalál mindenféle magyarázatot,olyat,amiből majd az jön ki,hogy te vagy a rossz,te miattad stb.... hidd el 15 évi tapasztalat,sajnos vannak ilyen emberek,törődj bele !
2009. júl. 16. 23:35
 9/13 anonim ***** válasza:
18 /L voltam az utolsó
2009. júl. 16. 23:35
 10/13 anonim ***** válasza:
Elég meglepő és szomorú hogy vannak ilyen emberek pfff nem is tudom milyen jelzőt használjak rá.. tiszta nevetséges.. az a probléma alapvetően hogy olyanba szerettél bele aki nem érdemelt meg és meglehet hogy nem is szeretett soha egyszerűen azért mert nem képes rá veled ellentétben. Nem tudja milyen érzés, nem tudja hogy "kell". Nem is érdekli. Elég éretlen ember lehet ahogy leírtad. Nem érdemes rá pazarolni a könnyeid. Azért szeretheted mert nem láttad át a helyzetet csak a saját szemszögödből. (Tudom ez hülyén hangzik hogy egy kívülálló jobban átlátja nekem is ezt mondogatták mindig de valamilyen szinten igaz már belátom) Unokatesom pl beleszeretett egy nőbe aki csak a pénzéért volt vele de ő ezt nem látta mert elvakította a szerelem. Próbálj új ismerettségeket kötni és úgy hamarabb túlleszel rajta. Ha gondolod írhatsz nekem privit bocs ha hosszú voltam. 18/F
2009. júl. 17. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!