Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek is így bánik az élettársatok (férjetek)? Mit tegyek?
Bizonyára ilyen típus. Ezt vagy elfogadod, vagy nem. Nem erőszakolhatod magadat rá.
De azt én sem értem, hogy ha ilyen korú férfival is vagy (nem ítéllek el miatta, nekem is nagyon tetszik egy 41 éves pasi:))miért kellett neki gyereket szülnöd? A gyerek nem orvosság a problémákra.
24/n
Szerintem egy kapcsolatban a problémák elől nem elfutni kell, hanem megoldani őket. Próbálj meg te közeledni hozzá, kezdeményezz te beszélgetést, szervezz közös programot. Csak úgy nem értem, hogy mit kéne veled foglalkozni, vagy ezt hogy érted. Nyilván ha lenne jobb dolga, akkor nem csak számítógépezne azért. A foci meg a konditerem szerintem oké, te is vékony vagy és sportos, ő is ad magára. Örülj neki, hogy ilyen, legalább a te férjed nem fog 45 évesen érrendszeri problémák miatt szívrohamot kapni (és nem lesz ronda).
Szóval próbálj meg először te változtatni a helyzeten, vagy üljetek le beszélni, de ne a veszekedős, te sose törődsz velem hangon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!