A férjetek/élettársatok mennyire szólt bele a névválasztásba?
együtt találtátok ki a nevet, vagy névlistát készítettetek vagy hogyan?
+ha akarjátok írjátok le mi lett a babátok neve:)
Egyik nevet en valasztottam,a masikat a ferjem,nekem a Noel tetszik,o a Dominik mellett szavazott,tehet Noel-Dominik lesza neve :)
34 hetes kismami
Mindkét esetben közös döntés volt! :)
Kiválasztottuk egymástól függetlenül a nekünk tetsző neveket,egyeztettük a listát,és amelyik név mindkettőnk listáján szerepelt az átment a rostán! :)
Azután megnéztük a jelentést,a névnap dátumát(hogy ne essen közel a születésnaphoz),hogy passzoljon a vezetéknévhez,becézések...stb! :)
Dorina és Noel Imádom mindkettőt és mindkét nevet!
A férjemnek semmi ötlete nem volt, én választottam lányneveket. kb. 6-ból aztán megmondta, hogy melyik nem tetszik neki.
Maradt kettő, abból már én választottam.
Együtt döntöttünk. Bár nagyon nehéz volt, mert nevekben egyeltalán nem egyezik az ízlésünk. Olyat meg nem akartunk, hogy ami egyikünknek tetszik csak. Olvasom, hogy másnál akkor úgy alakult, hogy két nevet adtak. Mi nem szerettünk volna két nevet, de nem is tudom, hogy olyan esetben, mint itt olvasom, hogy az egyik nevet apa, másik nevet anya választotta, akkor melyik néven szólítják a gyereket? Hátha visszanéz még valaki, és elárulja nekem.
Ja és másfél hét múlva születik meg a kislányunk Ramira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!