A férjetek/élettársatok mennyire szólt bele a névválasztásba?
együtt találtátok ki a nevet, vagy névlistát készítettetek vagy hogyan?
+ha akarjátok írjátok le mi lett a babátok neve:)
19:49-s!Te mit adnál?Béla vagy Erzsébet?
Nem gond,ha nem tetszik a Noel,vagy a Ramira,de szerintem a véleményed szebben is kifejezhetted volna!És nem "kölykök" hanem a MI GYERMEKEINK! Neked van már?Mi a neve?
Mi is közösen választottunk normális magyar neveket, Én is szerencsétlennek tartom azokat a gyerekeket,akiknek ilyen samira,dorina stb.,nevet adnak a sznob szüleik. Felnőve változtathatják a nevüket.
Magyar gyereknek miért nem lehet magyar nevet adni?
Azt hiszem a kérdező nem arra volt ezúttal kíváncsi, hogy kinek melyik név mennyire tetszik/nem tetszik. Mindenkinek a magánügye, hogy milyen nevet akar adni a gyerekének.
Ja és úgy gondolom, hogy a 19:49-es válaszoló szüleinek sikerült egy SZERENCSÉTLEN KÖLYKÖT nemzenie! Sajnálom őket, hogy ilyen ember lett a KÖLYKÜKBŐL, és még csak különleges név sem kellett hozzá, hogy egy bunkó paraszt legyen! Hagyományos névvel is lehetsz UNDORÍTÓ.
Kisfiúnk van és Roland a neve.
Apukája álmodta meg a nevét éjszakából hazafele a buszon.:)
Kisfiúnk van és amik nekem tetszettek,azok neki nem és fordítva.Végül ő talált egyet ami mindkettőnknek tetszett,így ezt a nevet kapta:Armand lett.Utólag már nem bánom,mert tökéletesen illik hozzá:-)
Üdv
Párom választotta a kisfiunk nevét. Az ő monogramja ugyanis T.T. Azt szerette volna, ha a fia is T.T. lesz.
Nem ugyanazt a nevet kapta, mint apáé, de meglett a T.T. monogram (apa Tibor, a fia pedig Tamás). Igazából nem is nagyon erőlködtem páromnál, mert tudtam, hogy hajthatatlan ebben a dologban. Magamtól én nem adtam volna neki ezt a nevet, de mostmár barátkozok vele. Cserébe a keresztszülőkről én döntöttem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!