Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy nyalhatna vissza a fagyi?

Én tényleg nem pazarolnék rá időt. De elsőnek igaza van. Legyél hűvös, vedd semmibe, ne számítson, ne érdeklődj, de ne is haragudj rá.
Teljesen semlegesen viszonyulj hozzá, mintha nem is létezne, emellett legyél boldog, jókedvű (ne mesterkélten).
Garantáltan idegesíteni fogja. :) És próbál majd meghódítani.
Különben is, még hosszútávon is az ilyen nőket szeretik, nem azt, aki "rájuk csimpaszkodik".

de minek futsz ilyen fiú után? hogy később is csak arra kellj neki? inkább felejtsd el...
amúgy a neved és a fagyi együtt elég jó: málnafagyi hmmm

na ja..ilyen szerencsétlennel engem is összehozott a sors..soha nem hülyített még ennyire senki mint ő.
eleinte lelkes volt,összejöttünk,megkapott majd a lelkesedés alább hagyott,szakított az indoka az votl h nem tud egyeztetni a barátaival(hát nem szánalmas??!)
majd amikor látja h van velem vki,egyből pár héten belül megkeresett..ezt többször eljátszotta,mármint h kereste a kontaktust velem.úgy láttam megváltozott,mert kitartó votl nagyon és azt hittem komolyan bánja a dolgot.mint kiderült az elérhetetlenség motiválta,megint csak addig kelettem neki.utána alig keresett,majd lelépett szónélkül.aztán meglátott ismét egy sráccal h alakulgatnak a dolgok köztünk.megint megtalált és próbált belevinni ezekbe a kis játszmáiba.kiábrándító volt látni h képes voltam egy ilyennel összeállni.
amúgy tényleg azzal tudod magadra vonni a figyelmet ha látja rajtad h boldog vagy mással.pár hete is meglátott a mostani barátommal:)nagyon szeretem,nála jobbat nem is kívánhatnék.:) szóval ahogy megpillantott egyből elkezdte az egyik csajt a társaságból gyöngyörgetni,de nagyon átlátszó votl h ezt miattam csinálta h féltékennyé tegyen.de már rég nem tud rám hatni.hidegen hagy.
csak gondoltam leírom ezt a sztorit,hagyd a pics.ába a srácot.nem ér ennyit.nagyon megszenvedtem azt a hosszú időszakot mire sikerült végleg kiábrándulnom belőle:/
csak egy rövid időre tudnád magadra vonni a figyelmét míg meg nem kap megint.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!