Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy nyalhatna vissza a fagyi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Málna007 kérdése:

Hogy nyalhatna vissza a fagyi?

Figyelt kérdés
Volt egy fiú aki állítólag nagyon szeretett..de minden jel arra mutat, hogy csak arra kellettem. Most meg kicsit sem érdeklem, max. arra. ..Hogy érhetném el, hogy forduljon a kocka, hogy most Én kelljek Neki?
2012. júl. 27. 21:23
 1/9 anonim ***** válasza:
ha nem keresed, és semmi érdeklődést nem mutatsz és el tudod engedni gondolatban is, tehát elkezdesz más pasik után kajtatni, és már téged se érdekel annyira, 99% h rád fog kattanni... (tapasztalat) vagy ha neked már abszolút nem kell... ez jellemző rájuk. de szurkolok ^^
2012. júl. 27. 21:25
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem az ilyen fiú nem érdemli meg, hogy ezek után még te próbálkozz nála..inkább keress olyat akinek egyből te kellesz:)
2012. júl. 27. 21:25
 3/9 A kérdező kommentje:
de egyszerűen nem bírok elszakadni! az egyik haverja próbálkozott nálam akkor ujra is kezdtük mert fájt neki valami. :D most meg megint semmi...
2012. júl. 27. 21:29
 4/9 anonim ***** válasza:

Én tényleg nem pazarolnék rá időt. De elsőnek igaza van. Legyél hűvös, vedd semmibe, ne számítson, ne érdeklődj, de ne is haragudj rá.

Teljesen semlegesen viszonyulj hozzá, mintha nem is létezne, emellett legyél boldog, jókedvű (ne mesterkélten).

Garantáltan idegesíteni fogja. :) És próbál majd meghódítani.

Különben is, még hosszútávon is az ilyen nőket szeretik, nem azt, aki "rájuk csimpaszkodik".

2012. júl. 27. 21:45
 5/9 anonim ***** válasza:
Előbbi vagyok. Bár ennek megvan az a veszélye, hogy olyan jól játszod el, hogy a végén tényleg nem fog majd érdekelni. Megtanulsz boldog lenni nélküle. :)
2012. júl. 27. 21:46
 6/9 anonim ***** válasza:

de minek futsz ilyen fiú után? hogy később is csak arra kellj neki? inkább felejtsd el...

amúgy a neved és a fagyi együtt elég jó: málnafagyi hmmm

2012. júl. 27. 21:58
 7/9 anonim ***** válasza:

na ja..ilyen szerencsétlennel engem is összehozott a sors..soha nem hülyített még ennyire senki mint ő.

eleinte lelkes volt,összejöttünk,megkapott majd a lelkesedés alább hagyott,szakított az indoka az votl h nem tud egyeztetni a barátaival(hát nem szánalmas??!)

majd amikor látja h van velem vki,egyből pár héten belül megkeresett..ezt többször eljátszotta,mármint h kereste a kontaktust velem.úgy láttam megváltozott,mert kitartó votl nagyon és azt hittem komolyan bánja a dolgot.mint kiderült az elérhetetlenség motiválta,megint csak addig kelettem neki.utána alig keresett,majd lelépett szónélkül.aztán meglátott ismét egy sráccal h alakulgatnak a dolgok köztünk.megint megtalált és próbált belevinni ezekbe a kis játszmáiba.kiábrándító volt látni h képes voltam egy ilyennel összeállni.

amúgy tényleg azzal tudod magadra vonni a figyelmet ha látja rajtad h boldog vagy mással.pár hete is meglátott a mostani barátommal:)nagyon szeretem,nála jobbat nem is kívánhatnék.:) szóval ahogy megpillantott egyből elkezdte az egyik csajt a társaságból gyöngyörgetni,de nagyon átlátszó votl h ezt miattam csinálta h féltékennyé tegyen.de már rég nem tud rám hatni.hidegen hagy.

csak gondoltam leírom ezt a sztorit,hagyd a pics.ába a srácot.nem ér ennyit.nagyon megszenvedtem azt a hosszú időszakot mire sikerült végleg kiábrándulnom belőle:/

csak egy rövid időre tudnád magadra vonni a figyelmét míg meg nem kap megint.

2012. júl. 28. 00:06
 8/9 A kérdező kommentje:
igazából nekem ez a féltékenység nála össze is jött akkor megint happy volt minden.. utoljára én nálam telt be a pohár mert nekem mondta hogy szeret de egy másik lány miatt volt ideges, amiért összejött egy fiúval.. idegesen posztolt fészen.. hát ez most mi?! engem szeret de más miatt dühöng? tegnap beszéltem vele flegma volt, bár ő keresett engem! féreg erre más szó nincs . :sss
2012. júl. 28. 12:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Jajj de ismerős... Nekem is az utamba sodort egy ilyen srácot a sors. Állandóan rajtam lógott volna, eleinte elzárkóztam, majd behülyített. Nem voltunk együtt, de úgy tűnt, mintha csak egy kicsi hiányozna. Odaadtam magam, mert elkezdett valami kialakulni bennem iránta elég hamar. Közvetlenül az esemény után megváltozott, akkor döbbentem rá, hogy mennyire át lettem vágva. Utána még hitegetett, elkezdett "bizonyítani". Úgy voltam vele, hogy adok neki egy kis időt, hátha helyreáll a bizalom és ő is többet kezd érezni. De mégis kibújt a szög a zsákból. Szerencsére még egyszer nem követtem el ugyanazt a hibát, csak azt az időt sajnálom, amit rá pazaroltam. De egyébként tényleg bejön, ha nem keresed. Egy ideig engem is folyton nyaggatott, majd mikor kapott egy egyértelmű és megingathatatlan nemet, békén hagyott.
2012. júl. 28. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!