Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon beleszerettem. De lehet elkéstem vele. Ez a visszanyal a fagyi esete? Mit tehetek?
Sajna elég hosszúra sikerült a történet..előre is bocsi..de nem tudtam rövidebbre alkotni.. Minden vélemény érdekel!
22éves lány vagyok.Van egy fiú,aki általános iskolába osztálytársam volt.A suliban is és a suli után is jó kapcsolatba voltunk,sokat találkoztunk,buliztunk együtt.Ebben az időben szerelmes volt belém, évekig próbálkozott nálam,de engem akkor ilyen szinten nem érdekelt.Látszott rajta,de nem foglalkoztam vele,még én is fiatal voltam.Imádtam őt mint egy jó havert.Majd a gimis évek vége felé pár év kihagyás következett,hogy nem nagyon beszéltünk,mert kicsikét eltüntem.Lett egy barátom,elkezdtem dolgozni,új suli,stb.Szegény sokszor keresett msn-en,én meg sokszor nem is válaszoltam neki.:( Most télen viszont újra felkerestem,és sokat beszélgettünk msn-en.úgy 2-3 hónapig szinte csak ott beszéltünk, pedig nem lakunk túl messze egymástól.:S Megbeszéltünk egy találkozót,amit mindketten nagyon vártunk.Nekem már nagyon hiányzott,megláttam és rögtön a nyakába ugrottam.Sokat beszélgettünk,nagyon jól éreztük magunkat.Több se kellett,újra és újra találkoztunk,jött újra a rengeteg sms mint régen,minden este msn beszélgetés.Egyik alkalommal átjött hozzám filmezni.Hát..elcsattant az a finom hosszú csók,amit ő kezdeményezett.Egész éjjel le se szálltunk egymásról.De "az" nem történt meg...akkor még. Másnap gondolkozóba estem,hogy nem e volt hiba ilyenbe belemenni..De jött a kövi találka,akkor már megtörtént "az" is.És nagyon jó volt.Soha se gondoltam volna,de beleszerettem ebbe a fiúba,mert csak akkor éreztem boldognak magam,ha vele lehettem.Előfordult,hogy hajnalba felhívott mikor jött haza egy buliból,és akkor átjött hozzám.Volt egy osztálytalálkozónk áprilisba,annyira összejött a csapat,hogy azóta minden hétvégén tali van.Jöttek a házibulik..ideális alkalmak,hogy együtt lehessek vele.Tök nagy boldogság volt...írogatott sms-eket,hogy hiányzom neki, sokat gondol rám, stb stb. Mint régen. De ezek után követtem el a hibát,hogy egyre többet akartam vele talizni.Így se taliztunk túl sokat,az osztálybulikkal együtt max 2-3nap/hét.Úgy érezte megfolytom.És eltávolodott tőlem.Bunkó lett velem,hogy így "lekoptasson" egy kicsit.elég nehéz eset amúgy.. mondjuk emiatt a stratégia miatt már bocsánatot kért. Hát ebben az időben baromira szarul éreztem magam.rettenetesen hiányzott,de akárhányszor beszéltem vele,mindig összekaptunk,mert bántott,ha éppen nem akart vagy nem tudott találkozni velem,én persze mit csináltam?megsértődtem és szítottam a tüzet.úgyhogy így hétköznap nem is beszéltünk már,ő nem keresett, én direkt nem kerestem..csak péntekenként találkoztam vele,van egy söröző,egy törzshely,ahova minden pénteken lejár a haverjaival.Akik mellesleg,a régi társasága,akiket ismerek.Mi is elkezdtünk oda lejárni péntekenként az osztálytársakkal.Amikor ott voltunk,vagy buli volt a hétvégén,mindig úgy viselkedett mintha mi sem történt volna..csók,ölelkezés,becézgetés..néha hazajött velem, szeretkezés..aztán jöttek a hétköznapok,amikor nem beszéltünk.Én ritka rosszul éreztem magam..mindig vele álmodtam,ő jutott először eszembe mikor felkeltem.Sose gondoltam volna,hogy valaha is így megszeretem.De direkt nem kerestem..mintha nem érdekelne.Egyik alkalommal bunkó volt velem,és az egyik haverja beszólt neki ezért, mire jól összevesztek.másnap bocsánatot kért tőlem,de aztán megint nem nagyon történt köztünk semmi.Volt egy kis szünet.Én nem foglalkoztam vele,ha egy társaságba voltunk,nem mentem oda hozzá.milyen érdekes egy idő után mindig oda jött hozzám,mellém ült,beszélgetett velem.és megint kezdődött az egész játék előlről.Mondta hogy nálam akar aludni..átjött..no alvás.megint volt egy hajnali találka,amikor felhívott hazafelé jövet.újra voltak alkalmak,hogy összemelegedjünk.De aztán megint jöttek a bajok.A haverjai elkezdték baszogatni,hogy miért nem jön össze velem,stb.volt hogy úgy szembesítették ezzel a kérdéssel,hogy ott ültem mellette,én meg csak pislogtam.Egyébként beszélgettem ezzel a haverjával erről az egészről.Ő tudott minden részletet.Ő azt mondta,hogy a srácnak fontos vagyok,többet jelentek mint a többi lány,de nem akarja magát elkötelezni,mert még bulizgatni,meg csajozgatni akar..:O.Hmm mondom de jó.Azt hozzáteszem,hogy nem nagyon volt neki még kapcsolata..sőt szerintem nem is volt neki.max futókalandok,flörtök,de szerintem szex terén is én lehettem az első. nem az a párkapcsolatos típus úgy vettem észre.Visszatérve,most hétvégén ez a haver átesett a ló túloldalára.Elmentünk pénteken a sörözőbe+bulizni.tök jó elvoltunk,kedves és vicces volt velem.De a haverja megint elkezdte rámtukmálni.leginkább azért,hogy aludjon nálam,mer a szüleim elutaztak.Fogadtunk is ezzel kapcs.de csak hülyeségből,én mondtam hogy tuti nem fog átjönni...persze hallotta az egészet.Mikor a buszon ültünk hajnalba hazafelé,folyamatosan csesztették,hogy ha nem száll le velem,akkor egy idióta.tudtam hogy ebből balhé lesz,mert kezdte idegesíteni a dolog..Végül nem szállt le velem,balhé is lett,amikor ők is leszálltak,mint utóbb megtudtam..írtam neki egy sms-t,hogy azt hittem eljön velem haza,persze nem a fogadás miatt,meg hogy jó lett volna vele aludni.Pityeregve ballagtam egyedül haza az esőben,az utolsó másodpercig még hittem benne,hogy leszáll velem.Na egy negyed óra múlva felhívott és kiabált velem a telefonba.hogy én ne írogassak olyanokat,amitől büntudata ébred,nem jön át hozzám,hagyja őt mindenki békén,elege van az egészből,és hogy VÉGE..de azt is hozzátette,hogy illetve nem is vége,mert nem kezdődött el semmi aminek vége lenne. Pfú erre köpni,nyelni nem tudtam,de úgy felbosszantott,hogy én is felvettem a bunkó stílusomat. de a beszélgetés kb ennyi volt.hát nem gondoltam volna,hogy egy jó este így fog végződni.Reggel fél6ra értem haza,ázottan,kisírt szemekkel..írogattam még neki sms-t,hogy ne haragudjon,nekem a többéves jóviszonyunk többet ér annál, hogy így összevesszünk. Ismerem már 12 éve..soha nem kiabált velem,soha nem emelte fel a hangját.próbáltam aludni,nem nagyon sikerült.Felkeltem,és írtam neki egy sms-t,hogy szeretnék vele 4szemközt beszélni.Nem hagyhattam ennyiben a dolgot.A legnagyobb kérdésem...Mi a francér viselkedik velem úgy, mintha akarna tőlem valamit?Félreérthetetlen jeleket adott nekem,mégse akar velem összejönni,miért? voltunk lent Balcsin is,akkor is behívott maga mellé az ágyba,és együtt aludtunk.ő átölelt,simogatta az vállam+az arcom,és puszilgatta a hátam.Ilyet nem csinál az ember a haverjával...vagy olyannal aki nem érdekli..vagy egyszerűen csak szórakozik velem?Jó,hogy van kihez menni,ha ahhoz van kedve?
Szombat megint a szokásos söröző,majd induló tovább egy szombati törzshelyre,egy karaokis helyre.nem nagyon kommunikáltunk, csak a buli végén.Mondta hogy átjönne hozzám,ha nem baj.A tegnapi után örültem ennek nagyon.Átjött,végig hülyéskedtük az utat,megintcsak nem aludtunk....aztán sort kerítettünk a beszélgetésre,de egy csomó dolgot nem kérdeztem meg,olyan kába voltam, mert ugye a balhé miatt nem aludtam és nem ettem semmit.De a lényege az volt, hogy azt mondta, hogy régen ő szerelmes volt belém, futott utánam, de én leszartam.több évig hajtott.és furcsa neki az,hogy nem találkoztunk ezek után X évig, majd mikor újra találkoztunk,beleszerettem azok után,hogy kb 7 évig nem is érdekelt egyáltalán.mondjuk ezt én is furcsálom.de az érzéseket sajna nem lehet befolyásolni.A lényeg,megkérdeztem,hogy ő miért nem akar velem lenni. Azt mondta hogy én is fiatal vagyok még,pasizzak meg minden,meg hogy egyébként imád engem,rendes vagyok,jófej meg minden,de úgy érzi, hogy nem tudna szerelmes lenni belém. ezt furcsáltam kicsit,mert én ebben annyira nem hiszek.Csak annyira de annyira nehéz eset..ilyennel még nem találkoztam. Amikor ő volt szerelmes nekem nem kellett,most én lettem szerelmes,most meg ő nem akar velem lenni.megelégszik azzal,hogy néha elszórakoztatjuk egymást, pár együtt töltött éjszakával és neki ez így jó.nah persze. és így is,2 eshetőség van - 1.közömbös lesz velem (ezt nem tudnám elviselni, miután olyan régóta ismerjük már egymást és mindig is nagyon jó kapcsolatba voltunk.) 2. folytatódik a dolog ugyanígy. találkozgatunk a társaságba,néha meg összemelegedünk egy kicsit. Hát én inkább a 2. választottam. És most arra vetemedtem,hogy ezt a hosszú kommentet megírjam, mert nagyon szomorú vagyok.mindvégig hittem abban,hogy van remény.de most már kételkedek...megint hazasietett...miért? Forma1-et nézni..pfff..mondtam neki nézze itt...áááh azt otthon, egyedül nézi.viszont az a szerencse,hogy mosolyogva váltunk el egymástól,szájra puszi...de már most rettenetesen hiányzik,és rosszul érzem magam az egész miatt.. azt is mondta, ha akkor régebben összejöttünk volna, lehet most vidáman éldegélnénk együtt.
mi a fenét csinálhatnék, hogy visszahozzam annak a 16-17 éves fiúnak a szerelmét?? Hogy úgy érezzen mint régen? ha több évig próbálkozott,csak nem hűlt ki teljesen.. főleg hogy mikor 4 hónapja először találkoztunk, ugyanolyan volt mint akkor 16-17évesen.Éreztem rajta,hogy még mindig vonzódik hozzám.
Ezzel büntetnek az égiek? akkor nem kellett, nem érdekelt, most mikor kéne komolyabban, akkor meg én nem kellek,és őt hagyja hidegen az egész? Fáj hogy minden együtt töltött pillanatnak vége van..mert nem minden napos...:( szeretem őt nagyon! és vissza szeretném nyerni a szerelmét...mit tehetnék? Nagyon fontos nekem... azon gondolkodtam kimegyek ismerősökhöz angliába dolgozni..felejteni..menekülés..úgy nehéz felejteni,ha a társasága meg az osztályból a csapat elvegyesedett...így szinte elkerülhetetlen hogy ne találkozzak vele. emiatt meg nem fogom kihagyni a találkozókat. Bármit megtennék érte..nem változtatni akarok az életén, csak egy kis pluszt belevinni.szeretném boldoggá tenni.
Segítsetek jó tanácsokkal ha tudtok plííz...bocsi a hosszú kommentért...de a lényeges dolgokat le kellett írnom..
Erre én csak egy verset írok:
Kár volt olyan hűen várni Rád,
Kár volt tönkre tenni annyi éjszakát!
Kár volt elmulasztani másokat,
De hát így jár az aki komolyan veszi az álmokat!!!
Én is így jártam,de én nem is akarok rágondolni,mert megint elkap a sírhatnék,mint most!De te még mindig jobban jártál talán,mint én!!!
Sok sikert!
Az elöttem szólónak: Nagyon tetszik a vers,szerintem sokan vagyunk/voltaunk így.
A kérdezőnek: Egyszer velem is megtörtént egy hasonló eset.Amikor ő akart,akkor én el sem tudtam volna képzelni,hogy több legyen köztünk,mint barátság.Sajnáltam,mert láttam,hogy szenved és mindig könyörgött,hogy legalább néha láthasson.Tudtam,hogy nem kellene adni alá a lovat,de megsajnáltam és mindig újabb és újabb találkozók lettek belőle.Vesztemre.Ugyanis nagyon jól éreztem magam vele és nem sokra rá volt egy pillanat,amikor úgyéreztem vonzódom is hozzá.Innentől kezdve nem volt megállás és hamarosan tudtam,hogy beleszerettem.Ő is teljesen repült és én is.Azt gondoltam ennyire boldog és szerencsés ember nincs több,mint én.Nem tartott sokáig.Valami megváltozott benne,a mai napig nem tudom,hol és mit rontottam el,de még azt sem,hogy tehettem volna-e valamit,hogy másképp legyen.Egyszerűen elmúlt benne minden.Szeretett,de már nem volt szerelmes.Ettől függetlenül tartani akarta a kapcsolatot,de tudtam,hogy ez már nem ugyanaz.Nagyon nagyon nehéz volt,de megmondtam,hogy vége és lépjünk tovább.Ő elengedett,de én szenvedtem,mint egy hülye,hisz szerettem.Nem tudtam volna visszahozni a szerelmét,próbáltam,de ezt nem lehet.Meg kellett szakítanom vele a kapcsolatot,mert nem bírtam volna elviselni,hogy látom és esetleg ő összejön valaki mással az orrom elött.Tehát előrefordultam és kizártam őt az életemből.Azóta sem láttam.
Nem tudom segítettem-e.Azért kérlek írd meg,hogy nálad hogy alakul tovább a történet!
Szia ! Hűűű hát bonyolult a sztorid, nem semmi. A srác bizos hogy egy jó ember, hiszem őszintén beszámolt neked hogy pontosan mi is a helyzet nála. Ez szerintem rengeteget ér mert általában a fiúk sajnos nem ilyenek. Persze ez nem változtat a helyzeten, nem oldja meg a problémát. Nehéz tanácsot adni ebben a helyzetben... Ha tényleg szereted hagynod kell hogy így legyen. Viszont ha folytatod vele a kapcsolatot így (ami neki sajnos elég) szerintem nem lesz jó,mert megszokja hogy te így is vagy neki. Szerintem mondd el neki hogy szereted, de nem akarsz szenvedni és maradjatok csak barátok. Szeintem jót tenne ha kimennél angliába dolgozni. Talán észbe kapna és elkezdenél hiányozni neki. Hosszú időt töltöttetek együtt, szerintem ha nemis most, a késöbbiekben miután kiélte magát talán újra felkeres,és belédszeret igazán. És ha szerencséje van talán te még mindíg szeretni fogod.
Tudom, nem segítettem sokat... de sok sikert nektek!
Szerintem is anglia jó ötlet!
Legyél erős és állj ellent neki, tudom hogy nehéz voltam már én is hasonló helyzetben. Monnd el neki az érzéseidet.
Legyél csak barát, de ne legyél semmi esetre sem barátnő!
Akkor talán rájön hogy mit is veszíthet. És ha egy társaságba vagytok csak flörtölj bátran, de tényleg csak az legyen, lehet hogy észbe kap hogy másé is lehetsz.
Én szurkolok neked!
Azt kell hogy mondjam: semmit nem tehetsz. Hasonlót mindenki átél(t).
Én tipikus seveled-senélküled kapcsolatban voltam egy sráccal, évekig. Többször szakítottam meg vele mindennemű kapcsolatot, de valahogy mégis mindig összesodort minket az élet. Viszont már 8 hónapja van egy kapcsolatom, amit, akit nem dobnék el semmiért és senkiért. Látom a srácon (akiről írtam), hogy mennyire bánja/bántja ez a dolog, hogy még mindig mennyire odavan értem, de mindketten tudjuk, hogy nem menne. Próbáltuk, többször is, és nem ment.
Nekem sikerült túllépnem rajta, és csak mint szép emléket megőriznem a szívemben.
Lehet, hogy neked is ezt kéne tenned.
Aztán ki tudja, az idő melyik oldalra áll majd.
Sok sikert!
23/L
Sajnálom, h így alakult, szívből drukkolok Nektek!
Ahogy már az egyik hozzászóló mondta, távolodj el tőle annyira, hogy érezhesse a hiányodat és flörtölgess, de csak finoman. Maradj a közelében. aztán esetleg tényleg próbáld meg az Anglia dolgot.
Én úgy érzem, hogy lesz még esélye a dolgonak, amint lenyugodott. Sajnos a fiúknak kell ez...a fene egye meg:S:(
Kalappal!!!:)
most olvastam a sztoridat...
Ne haragudj de muszáj megkérdeznem, mert nagyon kíváncsi lettem, mi lett azóta??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!