Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a férfiak akik tetszenének mindig tovább mennek? Miért?
mért nem érzem magam biztonságban egy olyannal aki nekem tényleg tetszik ? miért érzem azth én adom a biztonságot és úgyis megcsalna ? Utálom ezt hogy kvázi csak levadásszuk egymást,de aki többet érez jelenestben mondjuk én a srác iránt -kilépek mert nem tudnám elviselni annak a tényét hogy ő hagyjon el,pláne ha én jobban kötődöm(azt meg végképp hogy használjon és a hátam mögött ügyködjön)..
Van erre valami megoldás? Most van valaki aki mellett én érem magam biztonságban, és jó is vele,de ..mégse érzem azt mint annál akit én választottam mert igazán tetszett kívülről.Viszont magamról én! tudom hogy ha elkötelezném magam NEM csalnám meg az illetőt.
hát de most komolyan ezzel kell foglalkozni, hogy milyen betűvel kezdem itt a mondatot? nem teljesen mindegy?? édes istenem! :)
ha olyanokat írnék h szívcsi meg sz@rcsi meg szemcsi meg anyádcsi...akkor megérteném.
Nade (nagy betűveeeeeeeeel) kedves kérdező! :)
egyszerűen nem bízol meg bennük, és nem is engeded nekik sem hogy megbízzanak benned, mintha lenne előtted egy magas fal, amin nem lehet áthatolni. Abból a falból kéne lerombolni egy kicsit. És talán mielőtt közelebb engedsz valakit magadhoz ismerd meg jobban! És adj esélyt nekik is hogy bizonyítsanak és adj esélyt magadnak is!
comprende?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!