Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a férfiak akik tetszenének mindig tovább mennek? Miért?
mért nem érzem magam biztonságban egy olyannal aki nekem tényleg tetszik ? miért érzem azth én adom a biztonságot és úgyis megcsalna ? Utálom ezt hogy kvázi csak levadásszuk egymást,de aki többet érez jelenestben mondjuk én a srác iránt -kilépek mert nem tudnám elviselni annak a tényét hogy ő hagyjon el,pláne ha én jobban kötődöm(azt meg végképp hogy használjon és a hátam mögött ügyködjön)..
Van erre valami megoldás? Most van valaki aki mellett én érem magam biztonságban, és jó is vele,de ..mégse érzem azt mint annál akit én választottam mert igazán tetszett kívülről.Viszont magamról én! tudom hogy ha elkötelezném magam NEM csalnám meg az illetőt.
ez csak egy hülye fóbia nálad...
nem csaltak meg nem?? hát akkor meg? hülye gondolkodás ez!
remélhetőleg elmúlik.
hmm lehet benne valami h kerülöm a mégfájdalmasabb helyzeteket..
azt meg nem tom hogy megcsaltak e -bár tény hogy nagyobb eséllyel nem . De volt olyan akivel nem is ment sokáig a dolog még évekkel ezelőtt, és abban is azt fájt hogy nem akart engem igazán. Tudjátok az az érzés ..
Szexuálisan ugy tudnám leírni h annyira kívánod a másikat ha ő kimegy a konyhába a pirítósért és te akkor is utána mész és a falnak szorítod .. -és itt nem az a lényeg h az állati ösztön blablaaa ,hanem h érném h én vagyok CSAK annak a a férfinak..
na mind1 :(
28n vok.
Egy mondatot nagy betűvel kezdünk kedves ASOT.
Menj utánuk kérdező.
Meg kell találnod a középutat. :) Nyugodtan mutasd ki, mennyire kívánod. Talán még be is jön nekik! Menj utána, így van, szorítsd a falhoz. :)
De: fogadd el, szeresd önmagad, ne rettegj, hogy megcsalnak, elhagynak. Fennáll az esélye. Mindig benne van a pakliban. De emiatt nem kell előre "elmenekülni", ráérsz akkor feldolgozni.
Ha félsz tőle, talán épp azért következik majd be! :)
esetleg válaszolhatnátok a kérdésemre is :) nekem tökmindegy milyen betűvel irtok .de annak örülnék ha ffi oldatról is kapnák pár gondolatot.
km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!