Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek ezek a fajta pasik? Ti nem akadtok ki tőlük?
Mi ferfiak lustak vagyunk mint az allat. S a legegyszerubb dolog nyavalyogni. S mivel ez anyunal bevallt. Igy ezt folytatjuk a parkapcsolatba is. Szerintem ez egy tanult dolog, a ^no^ segit, szeret akarmit is csinalunk, biztat, neha segggbe rugdos. Ritka az olyan anya aki nem rajong a fiaert. S a johoz konnnyu hozzaszokni.
Mert enis pont igy mukodok, ha nem rugdosnak segggbe, hanem tolem varjak el hogy valamit megoldjak inkabb vinnyogok. Ehhez kell, egy megfelelo tars aki, nem hagyja a masikat nyavajogni, hanem biztatja s megmutatja, hogy el tudja erni azt amit akar! Mert egy pasi evekig tud sirankozni en mar csak tudom. :)
27F
Tudod nem mindenkinek fenékig tejfel az élet. Én sokat szenvedtem, szigorú apa, terror. Aztán a lnyok gúnyolódásai miatt, mert bizony nem vagyok egy szép fiú. Remélem egyszer a szép lányok is megtudják majd milyen is az igazi szenvedés.
Én azóta a csúnyácska vagy átlagos lányokban találtam meg a szépet, ők legalább nem csak a külsejükkel vannak megáldva, hanem még van lelkük és szívük.
Éljenek a kevéssé szép lányok!
Kérdező,az hogy Te szépnek tartod magad,még nemjelent semmit,csak azt,hogy egód az van bőven...
El kellene fogadnod,hogy lúzerek mindig voltak,és lesznek is.
A hőbörgés helyett inkább szállj magadba,és gondolkozz el azon,hogy kikhez is mernek közeledni az általad emlegetett "lelki toprongyok"?
Mert szép nőhöz nem,az biztos.
Ezzel persze nem arra célzok hogy dagadt vagy ronda vagy,hanem arra,hogy valamiért a lelki szemetesládát látják benned,aki esetleg puncit is biztosít számukra..XD
Ennyi erővel én is kiakadhatnék a fillérvadász kis plázacicákon,akik elsőkörben csak azt nézik,milyen embléma fityeg a slusszkulcsomon,majd mennyi zsebpénzt kap naponta vásárolni.
Melyik a jobb? XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!