Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek ezek a fajta pasik? Ti nem akadtok ki tőlük?
Figyelt kérdés
Az összes fiú, akik eddig járni akartak velem, szinte mind ilyen vinnyogó, lelki toprongyok voltak, már nem azért, de nem bírom, ha egy pasi nyavalyog, már mint egy bizonyos szinten oké, nekik is lehetnek gondjaik, de ti lányok nem utáljátok az ilyen, lelki segélyre szoruló pasikat? És a többi fiú mit szól hozzájuk? Gondolom nektek is megvan a véleményetek...komolyan, miért kell mindig nyavalyogni? Nem az bajom, hogy csak ilyen pasik próbálkoznak, hanem hogy egyáltalán hogy lehetnek ilyenek? Egy férfi legyen már férfi, most nem? Normális válaszokat, lécci!2012. júl. 27. 03:53
1/29 anonim válasza:
Mit vársz azoktól akik a rondaságuk miatt nem tudnak nőt szerezni maguknak?
2/29 anonim válasza:
Mit gondolsz? Tőled is elutasítást kaptak és így..akkor más finomabb lesz?..Remélem IGEN..Én nem tudnám elküldeni..függetlenül attól, hogy most lelki toprongy avagy sem..mert ha segíteni kell akkor segít az ember...nem?...de lehet csak én vagyok túl rendes ember, mert segíteni akarok másoknak....
3/29 anonim válasza:
Különböző emberek vannak, na :D egyszer majd ők is találnak vkit, aki elég empatikus ahhoz, h eleget törődjön velük
4/29 A kérdező kommentje:
2. válaszadó: Nem az baj, hogy az ember túl aljas lenne meg ilyenek, hogy nem ad nekik esélyt, de olyan szörnyű, amikor nyám-nyilák, ahelyett, hogy összekapnák magukat, mert össze tudnák, csak nem akarják. És itt már el lehet dönteni, mennyire életképes az illető, hogy feláll és változtat, vagy ül és siránkozik. Nem bírom az ilyet, pedig én sem vagyok kőből ám...
2012. júl. 27. 04:04
5/29 anonim válasza:
próbáld motiválni őket :) néha egy kemény válasz is segít h ne nyavalyogj szedd össze magad :) persze megfelelő hangsúllyal :) ne rosszindulatúan xD
6/29 anonim válasza:
Hja.Nem tudom a korodat,vagy nem voltam figyelmes.Szóval én az ilyen pasikat nem nevezném lelki toprongyoknak.Ez nagyon elgondolkoztató és merész kijelentés volt részedrõl,ami nem fog téged eggy közvetlen,megértõ,kedves személyként beállítani.A férfi legyen férfi,igazad nan de szerintem talán fel sem bírod fogni,hogy némelyiküknek mennyi felelõsség,teher van a vállán aminek meg kell felelniük csak azért mert férfinak születtek.Hadd mondják ki õk is ami bántja,a lelküket.Õk talán némaságra és megalázkodásra vannak ítélve?Nem tudom de amennyiben ezek a dolgok zavarnak téged,majd eggy tartós kapcsolatban nem tudom,hogy fogsz helyt állni.N
7/29 A kérdező kommentje:
Hmmm...látod ez jó ötlet! Lehet muszáj lesz a lelkükbe gázolni, csak finoman és akkor talán összekapják magukat! Bár ez elég kemény lesz nekik, de akkor is hallaniuk kell, ha nem akarják a kis érzékeny lelkükkel... :)
2012. júl. 27. 04:07
9/29 anonim válasza:
Ha a lelkükbe gázolsz azzal csak azt éred el hogy elmegy még az a maradéka kedvük is a csajozástól
10/29 A kérdező kommentje:
Ma 04:06 igen, nem is akarok szemét lenni, de tényleg nem tudom, olyan fura, hogy egyesek miért tudnak férfiak és mások meg siránkozó emberkék lenni. Tudom ,hogy nekik is lehetnek bajuk, de például egy szitu: Odamegy hozzád egy srác, beszélgetni kezdtek, aztán azt veszed észre a beszélgetéseiből, hogy folyamatosan magáról beszél, hogy neki ez volt szar, neki ez volt rossz, ővele így bántak, meg úgy, közben majdnem bőg és utólag kiderül, hogy ha összejönnétek és valaki bántani akarná a csaját, szépen elsunnyogna, mert félne. Most komolyan, nem jobb egy olyan pasi, akiben van erő is? Aki férfiként viselkedik?
2012. júl. 27. 04:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!