Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek ezek a fajta pasik? Ti nem akadtok ki tőlük?
Figyelt kérdés
Az összes fiú, akik eddig járni akartak velem, szinte mind ilyen vinnyogó, lelki toprongyok voltak, már nem azért, de nem bírom, ha egy pasi nyavalyog, már mint egy bizonyos szinten oké, nekik is lehetnek gondjaik, de ti lányok nem utáljátok az ilyen, lelki segélyre szoruló pasikat? És a többi fiú mit szól hozzájuk? Gondolom nektek is megvan a véleményetek...komolyan, miért kell mindig nyavalyogni? Nem az bajom, hogy csak ilyen pasik próbálkoznak, hanem hogy egyáltalán hogy lehetnek ilyenek? Egy férfi legyen már férfi, most nem? Normális válaszokat, lécci!2012. júl. 27. 03:53
11/29 anonim válasza:
04:06-os vagyok.Így tüntesd fel,hogy mire értetted.Ez más téma.Nos ezt a viselkedést természetesen nem tartom férfiasnak,itt már alapból papucsot kapna tõllem is.Ha csak magát sajnálltatja,meg ha engem sz@rban is hagyna....fuuuu.No comment.Elnézést.Az ilyeneket messzirõl elkerûlni.Akkor csak eggy lelki szemetesláda lennék,azt meg keressen más társaságában.Igazad van.Booocsika.Rosszúl vételeztem amit olvastam.
12/29 anonim válasza:
Ha akarod, szólok egy haveromnak, ő igazi férfi. Minden randit úgy kezd, hogy jól képen húzza a csajt. Azok persze egyből elájulnak a férfiasságától, na meg a pofontól.
13/29 A kérdező kommentje:
Ma 04:25. Ez már erőszakos, maradjunk a normáknál!
2012. júl. 27. 04:24
14/29 A kérdező kommentje:
Bocs, 04:21
2012. júl. 27. 04:25
15/29 Ⱳhite ßelle válasza:
Túl sok nyafogás tényleg idegesítő viszont nálam alapelvárás az, hogy mélyérzésű legyen. Számomra az emberi értékeitől lesz férfi egy férfi.
21/N
16/29 anonim válasza:
nem lehet, h te nem is ilyen vagy, és te is kiakadtál és panaszkodni akarsz? :) nem gondolhatod róluk tényleg ezt, nekik is vannak problémáik :)
17/29 A kérdező kommentje:
A problémákkal nincs semmi gond, azzal már inkább, ha valaki csak szerencsétlenkedni tud. Nem vagyok kő érzésű ember én sem, mint már írtam, de azért ilyen keserű sem. Na mindegy! Köszönöm a válaszokat!
2012. júl. 27. 04:54
18/29 anonim válasza:
Akkor strázsálj a konditermek előtt,ott biztos találsz egy magadnak való kant.
19/29 anonim válasza:
Kérdező,azért teis elég "jó állapotban" lehetsz,ha csak az ilyen kis botsáskákat vonzod be..
20/29 anonim válasza:
Van egy két olyan fiú barátom, akire ráillik ez a lelki toprongy állapot. Én is sokat gondolkodtam, hogy miért, hiszen fiatal, erős, értelmes, nem is ronda arcok. Valószínűleg sok visszautasítás, rossz családi háttér, vagy túlzott elvárások miatt lettek ilyenek, lehet nem kaptak elég gondoskodást az anyukájuktól. Persze egy idő után idegesítő, leszívják az ember energiáit ha hagyja. Volt már hogy próbáltam segíteni ilyeneknek, beszélgetéssel, programokkal, lelki tréninggel, de nem használt. Párnak olyat kell keresni, aki nem ilyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!