Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltál már hűtlen a párodhoz?
Figyelt kérdés
Nemet és kort is írjatok!2009. júl. 16. 16:06
11/21 anonim válasza:
soha és nem is csalnám meg 18/L
12/21 anonim válasza:
Hm...ezeket jó olvasni azért, hogy nem minden lány ilyen. Persze kérdés, vajon éles helyzetben is így gondolkodnátok, amikor elragad a hév?
13/21 anonim válasza:
Soha egyetlen barátomhoz nem voltam hűtlen! 18/L
14/21 anonim válasza:
Voltam már hűtlen,de a jelenlegihez nem és még meg sem fordult a fejemben.
22 éves lány
15/21 anonim válasza:
Voltam egyszer,de nem csináltunk semmi különöset,és kiderült megnézte az e-mailom és ott voltak a levelek,szakítani akart,de valami azt súgta nézzem meg az övét is és ő is félrelépett,abban maradtunk hogy felejtsük el egymásnak az egészet.még mindig együtt vagyunk.
16/21 anonim válasza:
Ja az utolsó voltam és 17 éves lány vagyok
17/21 anonim válasza:
igen de meg is bántam de csak azért csináltam mert ő is megcsalt és velem élt együtt,és nagyon összeomlottam ez miatt.21
19/21 anonim válasza:
A férjemen kívül minden fiúmhoz hűtlen voltam! Csak kaland volt a kapcsolatom velük! A férjemet imádom sosem csalnám meg! Mikor elkezdtem járni a férjemmel akkor már éreztem hogy Ő egész más...s másképp szeretem mint a "többit" !
20/21 anonim válasza:
sosem csalnám meg a barátom, nagyon szeretem.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!