Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltál-e ilyen helyzetben? És ha igen, akkor mi volt az oka, hogy nem voltál őszinte a párodhoz?
Én nem csináltam ilyet(nem is áll szándékomban), de velem megtették már párszor.
A miértre a legegyszerűbb válasz talán a félelem. Féltek felszakítani az addigi állapotokat, mert valahol jó volt, csak nem olyan, mint az elején. Fiatalon pedig egyszerűbb kilépni, mint javítani rajta, főleg, ha tálcán jön valaki más. Utána az ember belesodródik, és mindig csak: majd holnap letisztázom-ig jut el. Egyszer persze eltörik a mécses, és akkor őszintének kell lenni. Vagy kamuindokkal is lehet szakítani, ha az illető kellően gyáva (ilyen is volt).
De ez csak teória a részemről. Nem tudhatom pontosan hogy volt.
Hát azért... nem szidok senkit se.. DE!! ha valaki ahhoz gyáva, hogy kilépjen egy kapcsolatból, azt joggal lehet elítélni. Persze, megértem, valami köt hozzá, de ha már van egy harmadik, akkor vagy KI KILL LÉPNI, vagy MEG KELL BESZÉLNI a dolgokat, ha még van min javítani.
Én nem csináltam ilyet soha! De velem már megtették. A volt barátnője kellett neki vissza, addig meg jó voltam én... Csak hogy 1,5 hónap után megint szakítottak és két szék között így esett a földre.
Részemről nem fordulhat elő. Megtörtént már, hogy elképzeltem, milyen lenne mással, mert annyi fájdalmat okoz nekem a mostani barátom, de elhessegettem a gondolatokat, mert iszonyatosan szeretem és NEM KELL MÁS!
nem voltam.nálam addig tartott egy kapcsolat amíg volt érzelem.soha nem keveredett bele más,az nem fair.
29/F
most is egyedül vagyok,de ez az én választásom,nem akarok kapcsolatot.
A válasz írója 50%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:46
Belinkelnéd nekem azt a kérdésedet?
Figyu az se konkrét válasz erre,hanem ezt is beleszámitva az emberi hazugságok miértjét feszegetem.Nem akarlak vele untatni,mert elég sok hozzászólás volt,de nem a te konkrét bajodnak a konkrét válasza.Kicsit gondolkodom és keresek a multamból egy őszinte választ.
Ha ennek ellenére érdekel az én (bla,bla,bla,problémám),akkor szólj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!