Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor volt az első csókod? Milyen volt? Hol volt? Kivel? Korod, nemed, az első csókodnál hány éves voltál?
Sz@r volt. Szétharapdálta a számat.
L
osztálykiránduláson üvegezésnél 13évesen
F
pozitív élmény volt, de nem volt benne semmi különleges, meg elég béna is voltam, de mindenesetre élveztem
buszpályaudvar
a barátnőmmel
idén volt, 17/férfi
szar volt,
lépcsőházban volt,
első "barátnővel"
14 voltam
23/f
Gólyatáborban felsőbbévesként (helyszínnel egyértelműsíteném, ki vagyok, sorry), 19 évesen (2010 aug.), 18 éves gólyalánnyal, akire nem hajtottam, de mégis ölelésből csók lett :)
20/F
12 éves voltam, 2010-ben... Az első barátommal. Nem tudom mikor... valamikor télen. :D Az auchanban a női fehérneműknél... a melltartók mellett. : )
most 13L :D
most volt kb másfél hete részegen új szockörömben lévő 20 éves lánnyal, józanon már nem tetszett, de így alakult,. jól esett, jót tett az önbizalmamnak
F18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!