Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltál már hűtlen a párodhoz?
Nem feltétlenül a mostanihoz, hanem úgy általában...
És leírhatjátok, mi lett a következménye, kiderült-e, stb.
Csak őszintén! Köszi :)
Eddig 2 barátomat csaltam meg. Undorító, szánalmas, szörnyű dolog. Gyűlölöm magam miattuk. :( Következmény? Lett. Az egyiknek beköpött a haverja, aki meglátott, amint mással smárolok, a másiknak pedig én magam mondtam el, hogy félreléptem. Mindkettővel szakítottunk a történtek után. De én szakítottam, és nem ők. Hogy miért? Mert nem érdemelték meg, hogy továbbra is egy ilyen aljas lánnyal legyenek együtt.
15/L
Én még soha sem csaltam meg egyik barátomat sem, szerintem nem tudnám megtenni még akkor sem, ha már kihűlőfélben van a kapcsolat, és már nem szeretem.
21/L
Pár kapcsolaton túl vagyok de sose csaltam meg egyik bnőmet se...ha már úgy éreztem hogy nem megy, akkor mondtam hogy legyen vége...de sose léptem félre
F22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!