Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért randizgattok és találkozgattok hetekig egy fiúval, ha végül nem akartok tőle semmit?
Figyelt kérdés
2012. júl. 26. 18:34
12/19 anonim válasza:
Nagy tévedés, a párválasztás nem illem dolga.
Én volt, hogy fél év után szakítottam egy nővel, mert addigra derült ki bizonyos dolgokról, hogy teljesen más az értékrendje, totál másképp lát elég fontos dolgokat, hülye lettem volna összekötni vele az életem, meg gyereket csinálni neki. 35/F
13/19 A kérdező kommentje:
Nem párkapcsolatról van szó. Hanem pont arról, hogy elvárják, hogy tegyen nekik a szépet és lenyűgözd őket míg tart az ismerkedés, randizni elmennek szívesen veled. Aztán jó pár találkozás után azt mondják, hogy kösz elég volt.
2012. júl. 26. 19:16
14/19 anonim válasza:
De az elején még nem tudják, hogy nem lesz belőle párkapcsolat!!!
Honnan tudnák, nem jósok!
Tényleg nem értelek, mit vársz tulajdonképpen?
Mindenki próbálkozik, ha valami nem okés, akkor odébb áll.
Inkább az lehet a probléma, hogy nem mondanak okot...
Vagy nincs köztetek vonzalom, nem alakul ki semmi...
Legközelebb kérdezz rá, hogy miért lép vissza.
Ha meg nem akarsz komoly kapcsolatot, akkor eleve olyan lányokkal barátkozz, akik 2 Baileys után lepippantanak.
15/19 anonim válasza:
úrsiten de rühellem az ilyen pasikatt...
16/19 szangvinika válasza:
a randit kellene pontosítani, mindketten annak gondoltátok??
17/19 A kérdező kommentje:
Igen, mindketten.
2012. júl. 26. 22:40
18/19 Ⱳhite ßelle válasza:
Szeretném megismerni emberileg, mielőtt egy idegennel összejönnék akivel később kiderülne, hogy nem is illünk össze.
19/19 anonim válasza:
Szerintem tipikus se vele se nélküle, amúgy meg, valami van de nem az igazi akkor ne remélj semmit se. Vagy megvan a szikra, vagy nincs. Azzal, hogy jaj nem akarok kiszúrni a másikkal nem megoldás. Lehet félni, pózolni, de a vége csak sírás. A másik szitu, hogy többet nem akart csak ennyit, de mivel rendes srác vagy inkább nem mer szólni...mert hátha mélyen megbánt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!