Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha ti találkozgattok egy lánnyal akkor adtok neki virágot vagy csokit vagy valamit?
Figyelt kérdés
És ha igen, mennyi idő után?2011. jún. 26. 22:11
2/16 anonim válasza:
Azt hiszem,Te vagy az utolsó lovag.:-)
A mai fiúk köszönni ,meg beszélni se tudnak tisztességesen, és a második mondat az,hogy lesz@psz??nemhogy virágot vigyenek.
Tarsd meg a jószokásodat!!És ha komolyra fordult a kapcsolat,azonnal vigyél egy szál virágot!!
3/16 A kérdező kommentje:
amúgy lány vagyok
és azért kérdeztem mert soha nem kaptam
2011. jún. 26. 22:29
4/16 anonim válasza:
én mindig szoktam elsö randira vinni szál rozsát meg persze a többire is 15/F
5/16 anonim válasza:
22:33
jajjj de cuki vagy, tartsd meg mindig a jó szokàsod.
Egyébként a mai lànyok igénylik, hogy kapjanak valamit?
6/16 A kérdező kommentje:
ahogy te is mondtad cuki hogy ad rózsát
nem azt mondtam hogy halmozzanak el ajándékokkal, csak néha egy szál virág kedves gesztus tud lenni
2011. jún. 26. 22:43
7/16 anonim válasza:
22:33 vok
nem tom én tőlem egy gesztus a vörös rozsa persze minden pali meg tehetné 500ft nem hallbele...
8/16 A kérdező kommentje:
így van
2011. jún. 26. 22:53
9/16 anonim válasza:
22:51
Te lehet ezt a szokàst megtanùltad valakitõl?pl.apukàdtól.nagyon rendes tõled.
10/16 anonim válasza:
ja nem csak én szerintem úgy illik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!