Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig húzzátok egy pasi agyát úgy értem mennyi ideig randizgattok míg végül hivatalosan jártok?
Figyelt kérdés
2010. jún. 19. 14:43
1/9 anonim válasza:
Én általában két-három hétig szoktam húzni az agyát, míg végül bemegyek az önkormányzatra, hogy hivatalosan is bejelentsem, hogy járunk.
4/9 anonim válasza:
huzzátok? szoval ez megegyezés a csajok közt? hurrá! engem 10hónapig szivatott az előző akiután futottam.10!!! utána nemjártunk mégse.
5/9 A kérdező kommentje:
az sook :) mondjuk így már érthető h nem lett belőle semmi.Sajnálom :)
2010. jún. 19. 15:00
6/9 anonim válasza:
h semmi az tulzás! mint szexuális segédezközt használt, meg furikázhattam ide-oda. és még beleis szerettem. én hülye.
7/9 anonim válasza:
jogos én ezért nem furikázok senkit akivel nem járok :D, menjen a lábán ha tetszik nagyon hanem, amig nemjárunk a benzin nekem is pénz... :)
8/9 A kérdező kommentje:
uhh.értem :)
utolsó:igazad van! :)
2010. jún. 19. 15:56
9/9 anonim válasza:
Nekem nem számít az idő. Beszélgettünk először órákat, legközelebb is, aztán áthívott filmezni, nála aludtam mert szakadt az eső, de nem értünk egymáshoz. Aztán naponta találkoztunk és megtörtént az első csók. Onnantól már jártunk. Szerintem ő is onnan számolta. De ez kb 2 hét volt. És ő csábított el, mert még akkor nekem más tetszett. L/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!