Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Végérvényes bezárod a kaput a másik előtt, ha valami ok miatt nem jöttetek össze/szakítottatok?
Figyelt kérdés
2012. júl. 26. 13:45
11/14 A kérdező kommentje:
Tehát te nem csuktad be az ajtót.
Más véleménye is érdekelne.
2012. júl. 26. 18:33
12/14 anonim válasza:
Én bináris vagyok. Igen vagy nem. Ha nem akkor viszlát. Nem játszok s velem se játszon senki.
13/14 anonim válasza:
én egyik lezárt kapcsolatom után sem voltam képes újra találkozni, haverkodni az illető személyekkel. Egyszerűen nem. Rájuk se tudnék nézni hogy valaha volt hozzájuk közöm. Ez az új partnernek sem jó, ha régi még színen van, akár haveri szinten. fordított esetben én sem tudnám elviselni a párom exét! Ez borzalom!!! Lehet én vagyok fura ember, de nekem meg az furcsa, hogy hogy képesek valakik olyanokkal haverkodni, akikkel azelőtt dugt*ak is. fúj.
14/14 anonim válasza:
Ez függ attól is, hogy milyen érzések vannak bennem. Én hasonló szituban vagyok, félreértések sorozata miatt nem lett végül semmi. A srác állítása szerint már nem akar tőlem semmit (utóbbi időkben ha felkeresett akkor azt is csak azért, hogy piszkálódjon, bántson). Viszont én szerelmes lettem. Nálam a kiskapu még megvan... 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!