Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg tud maradni egy kapcsolat, ha az egyik fél egyetemre megy, a másik meg gimis még?
"még nem is iszik ugyhogy attól nem félek hogy részegen valami lesz"
Pedig akkor kell csak igazán. Amikor én egyetemre mentem, már kitapasztaltam az ivászatot, de az ilyen jól nevelt mama kedvencei ott fetrengtek mindenhol.
"Ha már felmerül ez a kérdés, akkor nem." - Ez nem igaz...
Összességében rajtatok múlik. Az idézett posztnak amúgy van igaza, mégpedig, hogy ha már most bizalmatlan vagy, akkor majd te szépen tönkreteszed akkor is, ha amúgy működne. Szerintem amúgy nem annyira nagybetűs az az egyetemi élet, csak akik odajárnak azt hiszik (én is azt hittem :)).
Ha igazán szeret, akkor úgyis látni akar majd. De azt neked is meg kell értened, hogy nem mindig fog ráérni, mivel tanulnia kell és ezért ne hibáztasd. Szerintem simán működhet így tovább a kapcsolatotok.
Hajrá!
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!