Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért álmodom folyton egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért álmodom folyton egy másik (ex) pasival?

Figyelt kérdés

Na jó, az ex az enyhe túlzás, 2*2 hetet voltunk együtt...

Szitu: több, mint 4 éve vagyok kapcsolatban, nyár végén esküvő. Szeretem, imádom a párom, mással elképzelni sem tudom a jövőben. Ez a srác meg, akiről szó van... én nem is értem, hogy egyáltalán miért tetszik.... maci alkatú, szőrös, nem egy jóképű gyerek (hozzáteszem nekem semmi bajom ezzel, csak a párom meg a szöges ellentéte...). Ennek ellenére olyan bizsergés van bennem mikor egy helyen vagyunk, puszta szexuális vonzalom ( eddig csak egy-egy csók volt, meg egyszer 'kedveztem neki' pusztán kézzel semmi egyéb). Elképzelni sem tudom, hogy szexelünk, és mégis, ott van az a kis valami, ami miatt nem tudom kizárni. Van bnője is. A srác is tud erről, ő is így van vele - a vonzalom részével, a többit ugye nem tudhatom.

Mostanában egyre többször álmodom vele, de ott se történik soha semmi. Mindig ott van bennem, hogy nekem párom van, nem csalhatom meg, nem érné meg.

Miért van ez, hogy még álmomban is görcsösen ragaszkodom ehhez, pedig úgy mindent szabad...??

Mit tegyek ezzel az érzéssel???

2012. júl. 23. 11:03
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát valahogy tegyél rendet a lelkedben, mert nemsokára házasodsz, az meg elvileg holtodiglan, holtomiglan. Nem lenne szerencsés, ha még esküvőn is ezen járna az eszed.
2012. júl. 23. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!