Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Na jó most már tényleg semmit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na jó most már tényleg semmit nem értek. Valaki rávilágítana nekem a dolgokra?

Figyelt kérdés
Kiszemeltem magamnak egy pasit. Szerencsétlenségemre éppen ott van lelkiekben h nem kell neki kapcsolat. De tetszettünk egymásnak stb.. én nagyon görcsösen akartam, ügyesen forgatni h kapcsolat legyen. A biológia pedig mocskosul tudott volna köztünk működni de ő mindig azt mondta h állj mert nem akar kihasználni. Én már lelkileg teljesen összetörtem.. 1 hét után találkoztunk és közölte h ő nem akar kapcsolatot se semmit. Én itt kifakadtam...Hogy akkor mért játszott velem ennyi ideig meg hogy állandóan kellemetlenül éreztem magam mert bántott.. kritizált. alapvető dolgokat nem tudtam megcsinálni a jelenlétébe. És ahogy kiadtam magamból olyan nyugalom jött rám.. És feladtam..beletörődtem hogy itt nem lesz semmi. És csak mint két ember nevetgéltünk meg stb. nem éreztem magam olyan kellemetlenül mint anno. És azt mondta hogy nagyon nagyon rendes lány vagyok és ezt az oldalamat szeretné megismerni. Közöltem vele h kellett ez a találkozó nagyon a válasz az volt h lehet h még kellenének ilyen találkák és kitudja mit hoz az élet. Azóta folyamatosan keres és közli velem h itt van,támogat és hogy mennyire jól érezte magát velem. Illetve hogy keressem nyugodtan nagyon örülne neki. Tényleg iszonyatosan normális lett, anno pedig hajlamos volt arra hogy szemétkedjen. Mi történhetett? Most mit akarhat? Én ezt már komolyan nem értem.
2012. júl. 26. 09:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

15? És még szerény is voltál!

:DDDDDDDDDDDDDd

2012. júl. 26. 10:05
 12/23 A kérdező kommentje:
mentőtiszt vagyok. az ilyen kis hülye p*csöket igen vonzza az egyenruha... És mindent megtennének ....
2012. júl. 26. 10:08
 13/23 anonim ***** válasza:

Nem, csak biztos úgy gondolják hogy jó a háznál valaki ha éppen megállna a szívük

amúgy ez nekem újdonság, hogy valakire azért mennek rá, mert mentőtiszt:DD

2012. júl. 26. 10:09
 14/23 A kérdező kommentje:
Mért szerinted a mentősök között mennyi nő van? Kiéhezett pasik közé bedobni egy-kettőt... Rendőr pasik mért népszerűek a nőknél?:) Két szép szemükért?:D de ez most lényegtelen...
2012. júl. 26. 10:12
 15/23 A kérdező kommentje:
ja és mióta kiírtam a szakmámat 5 levelet kaptam:) ennyit a pasikról...
2012. júl. 26. 10:12
 16/23 anonim ***** válasza:

Nem vitatkozom, ilyen szempontól igazad van, de én teljesen máshogy értelmeztem.

Szóval azt adom hogy a munkahelyeden minden lúzer csorgatja rád a nyálát, mert nem igen látni arrafelé sok nőt, viszont azt nem értem hogy egy idegen, nem ott dolgozó, független férfi számára miért lennél vonzó csak azért mert mentőtisztként dolgozol?

Ezt még kifejthetnéd nekem és akkor már nem is rabolom tovább az idődet, a pasihoz meg sok sikert. :)

2012. júl. 26. 10:17
 17/23 A kérdező kommentje:
Akik most rám írtak se szakmabelik...:) Nekem is tetszettek az egyenruhás pasik.. eszméletlenül szexinek találtam őket egészen addig még bele nem cseppentem az életükbe. És ha meglátnak egyenruhába bizony sok ember bepróbálkozik igen néha még enyhe agyrázkódásos betegek is de ezt betudom annak:D Különben a srác is szakmabeli csak nem egy helyen dolgozunk... Ezért merem kijelenteni, hogy ő más mint a többi és nem véletlen keltette fel az érdeklődésem. Bár mikor kiszemeltem magamnak még nem tudtam hogy ő is szakmabeli. Civilbe voltunk mindketten mikor megismerkedtünk.
2012. júl. 26. 10:22
 18/23 anonim ***** válasza:
Hát köszönöm a választ, de továbbra se tudom felfogni, hogy valaki miért válik vonzóvá csak azért, mert egyenruhás. :D
2012. júl. 26. 10:25
 19/23 A kérdező kommentje:
Ezt nem tudom neked megmondani... Biztos élénk a pasik fantáziája...:)
2012. júl. 26. 10:26
 20/23 anonim ***** válasza:
Őszintén: a pasi bármikor megkaphatott volna de nem élt a lehetőséggel. Egyvalamiben a férfiak és a nők azonosak: ha akarnak valamit akkor azt nem utasítják el amikor van lehetőségük megkapni. Következtetés: nem akar téged.
2012. júl. 26. 10:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!