Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ugye nem lesz baj, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye nem lesz baj, hogy nem vágyom úgy az ilyen dolgokra?

Figyelt kérdés

17 éves leszek a nyáron, a barátom 16 éves. A hónap végén leszünk 8 hónaposak.

A lefekvésselmég várni szeretnék,Ő már készen áll rá, de énmég szeretnék vele várni.

Én ezt a kapcsolatot komolyan gondolom,Ő szintén, ezért is szeretném a legjobbakat. Még igaz "petting" sem volt. Mármint, én kielégítettem Őt úgy ahogy, de Őmég nem engem(hüvelygombám volt, emiatt nem lehetett).

Egyszerűen valahogy nem vágyom az ilyen dolgokra.Én még nagyon gyereknek érzem magam. Szeretem Őt, de egyszerűen nemérzek vágyat erre. Néha rámjön, de úgyse nagyon engedek.

Múltkor megkért, hogy előtteöltözzek át, én meg már majdnem sírtam, mert féltem. Voltam pszichológusnál(nem emiatt) aki azt mondta, hogy nem fogadom el a szexualitásom.

Egyszerűen nincs akkora igényem rá.

Vallásos is vagyok, és az ilyeneketbűnnek érzem(emiatt nem kérek sekioktatást se semmit), ésmondtam neki, hogy lehet várnék a szexxel házasságig,és aztmondta, ha kell vár rám.

De ugye nem lesz ebből baj?Mármint, hogy én megvagyok a szexualitás nélkül? Valahogy nem ezt tartom afő értéknek, és lelki társak, barátok, és szerelmespár is vagyunk egyben.

2012. jún. 30. 12:59
 1/9 anonim ***** válasza:
8 hónapja semmi testi kapcsolat? házasságig várni a sexel? vicces dolgok.. :))) és a srác helyébe már ott hagytalak volna... elég furák vagytok!!
2012. jún. 30. 13:01
 2/9 A kérdező kommentje:

Írtam, hogy valamiféle testi kapcsolat mégis volt.:)

Ő tudta az elején, hogy ilyen vagyok, meg, hogy velem nagyon lassan fogunk haladni(sok családi gondom is volt, valószínűleg pánikbeteg vagyok) így ezek a gondok megoldása az egyik legfontosabb.

Én tudom, hogy Ő vágyna rá, de érzem, hogy a mi kapcsolatunk valami nagyon szoros és ennél mélyebb.

A vallásos dolog meg nem vicces én ezt komolyan veszem:D

2012. jún. 30. 13:04
 3/9 anonim ***** válasza:

Az hogy nincs szex, az magában nem jelent akkora katasztrófát 17-18 éves korig (pasi korához nézve). Sőt én mit 18 éves pasi, nálam is kell a kapcsolatban legalább 3 hónap, hogy lefeküdjek vele + a 3 hónapos együttléthez is kell 1-2 hónap közeli ismerkedés/randi. (ami ez előtt van)

De azt azért rakd oda, hogy szex nélkül egy pasi se fog elvenni. Csak azért, mert a szex mind2 félnek egy hatalmas stabilitást jelent a kapcsolatban. Vagyis ha én szeretek valakit és lefekszem vele, akkor az olyan, mintha megkötném a kezem. Na ahhoz hogy elvegyem, kell ez a kötél.

2012. jún. 30. 13:05
 4/9 anonim ***** válasza:
a petting messze áll tőle.. max előjátéknak nevezném..de a te esetedben még attól is messze áll.. ha van esze a srácnak akkor nem sokáig marad veled... ha most nem élitek ki magatokat.. mi lesz később?? ha esetleg a szexel vártok a nászéjszakáig.. és nem menne.. milyen jó dolog lenne.. :)) legalább lenne egy jó vicces estétek.. remélem kamera felvétel készül majd.. :DD
2012. jún. 30. 13:07
 5/9 A kérdező kommentje:

2.válaszoló:)

Igazából ezt én értem is, sőt, a szex meg nagyon fontos, örömforrás, szóval tudom, mekkora a jelentősége, de egyszerűen vágyat se érzek hozzá.

Meg nekem a hitemés avallás mindennél fontosabb, ugyanakkor a barátomat is szeretem.

2012. jún. 30. 13:07
 6/9 anonim ***** válasza:

Én igazából csak sajnállak... Elég kevés olyan pasi van, aki belemegy a házasságig nincs szex, dologba. A te barátod még borzasztó fiatal, most még úgy gondolja, hogy persze, hogy megvár, de 1-2 év, és simán erősebb kitör rajta a kangörcs. És meg sem fogja bánni, ha emiatt otthagy és szexelhet végre valaki mással. Sajnos ez a büdös szomorú igazság.

A vallásod oké, nekem nem lenne bajom vele, ha egyébként nem úgy állítanák be a szexualitást, mint valami bűnös, gyalázatos dolgot. Mert oké, ne 15 évesen éljenek nemi életet a kölykök, de kb annyira természetes dolog, mint enni. Szóval ez a fejmosás, meg amit az egyház leművel, az nekem fájó pont, de úgyse tudok ellene mit tenni.

Gond lesz e? Hááát... olyan értelemben nem, hogy a tanulmányaidat nem befolyásolja, és az egészséged sem fog gajra menni - bár a szex egészségesebbé tesz viccen kívül - de a párkapcsolatod, és később az egész nagyon megborulhat, nagyon problémássá válhat.

Nem fognak veled leállni a pasik, hacsak nem ők maguk is erősen hívők, de ezekből elég kevés van. És a többi sem azért nem fog veled foglalkozni, mert egy szemét utolsó féreg, aki csak szexet akar, hanem mert NORMÁLIS kapcsolatot akar, amibe beletartozik a nemi élet. Ezt kéne megérteni, hogy oké, nem kell még 17 évesen szexelned, pláne ha nem akarsz, de azzal számolj, hogyha te házasságig nem akarsz szexelni, akkor simán elképzelhető, hogy el sem jutsz addig, hogy megkérjék a kezed. Ilyen világban élünk, ez van.

21L

2012. jún. 30. 13:18
 7/9 anonim ***** válasza:
51%
én nőm is játsza az asszexuálist, néha megkell erőszakolnom de am megvagyunk.
2012. jún. 30. 13:25
 8/9 anonim ***** válasza:

mondjuk akkor van szerencséd,ha a srac is vallasos,vagy ha enm,akk hasonlo párt kellene keresned....mert ha a sracnak nagy igeneyei vannak a szexualitasra,es te meg nem szeretned,akkor lehet (nem biztos!) felre fog kacsintgatni...:/

de azert h ezt megelozd,azert ne fekufj le vele! ha te nem erzed magad erettnek ra,akk necsinald

2012. jún. 30. 13:53
 9/9 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok ,hogy nem vágyok rá .

Sose érdekelt igazán ,mindig lekötöttem magam , szóval most már 18 vagyok ,de most se igazán tud érdekelni a dolog.

Szerintem nem fogok változni :)

Simán megvagyok nélküle,de nem vagyok az ünnep elrontója így a volt barátnőmmel párszor voltam együtt,ó volt meg minden ,de nekem az örömöt ,nem ez okozza.

18/F

2012. jún. 30. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!